logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Frontálisan ütközött a száguldó autóval, hogy megmentse a futókat a bátor rendőrnő

| Szerző: hirado.hu
A Florida Highway Patrol 26 éves járőrnője az életét kockáztatta, hogy megállítson egy ittas sofőrt, aki egy híd felé száguldott, ahol több ezren futottak egy jótékonysági versenyen.

A floridai Sunshine Skyway hídon évek óta megrendezik a Skyway 10K futóversenyt, melynek bevételét egy katonai családokat támogató alapítványnak adják át. A versenyen idén több, mint hétezren vettek részt – írja a People. 

Ahhoz azonban, hogy az idei rendezvény ne tragikus kimenetellel záruljon, a helyi hatóságok közbeavatkozására is szükség volt, melyről a Florida Highway Patrol a napokban drámai videót tett közzé.

A videón az látható, hogy a BMW sofőrje ittas állapotban a futóverseny útvonala, és a több ezer futó irányába haladt, a megengedettnél jóval nagyobb tempóban.

A helyi autópálya-rendőrség egyik járőre, a 26 éves Toni Schuck reggel 8 óra 45 perckor észrevette a szabálytalan sofőrt, és hatalmas bátorsággal autójával nekiütközött szemből, így sikerült megfékezni a sofőrt.

A Florida Highway Patrol közleménye szerint Schuckot a helyi kórházba szállították, azóta szerencsére már hazaengedték, és otthon lábadozik. Az ittas sofőrt, az 52 éves sarasotai nőt, a rendőrség letartóztatta.

Ajánljuk még