logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Száz év börtön vár arra a tinédzserre, aki kivégezte testvéreit

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Az Indiana állambeli fiú megfojtotta 23 és 11 hónapos testvérét, állítása szerint azért, hogy kimentse őket a pokolból. A gyilkosságokért február elején 50-50 év börtönbüntetésre ítélték. A bíró döntése szerint a 17 éves Nickalas Kedrowitz tárgyalása fiatal kora ellenére a felnőttkorúak bíróságán zajlott.

 

Száz évre börtönbe kerül az a tinédzser, aki megölte két testvérét – írta az Independent.

A most 17 éves indianai fiatal, Nickalas Kedrowitz négy évvel ezelőtt gyilkolta meg 23 hónapos féltestvérét és 11 hónapos mostohatestvérét, állítása szerint azért, hogy megszabadítsa őket a sátántól és a pokoltól. A két gyilkosság 2017 májusában és júliusában történt az Egyesült Államokban, a gyerekek mindkét esetben tinédzser bátyjukra lettek bízva.

Az első gyilkosság után a fiú azt mondta szüleinek, hogy a testvére nem lélegzik rendesen és nem mozdul, valójában azonban ő fojtotta meg. Christina McCartney, a csecsemő édesanyja megpróbálta újraéleszteni a gyermeket. A baba végül a kórházban életét vesztette.

Két hónappal később Nickalas Kedrowitz 11 hónapos mostohatestvérét is megfojtotta.

A tinédzser azt mondta a nyomozóknak, hogy azért ölte meg testvéreit, hogy kiszabadítsa őket a pokolból.

A gyilkosságok évében állítólag Kedrowitz megcsonkított egy macskát, majd nagynénjét és nagybátyját megkérte, hogy végignézhesse, amint véget érnek a szenvedései. A bírósági dokumentumok szerint megkérdezte őket, hogy láthatja-e, ahogy a macska agyveleje szétfröccsen.

Nickalas Kedrowitzot a gyilkosságokért február elején 50-50 év börtönbüntetésre ítélték.

Kedrowitz nem hirtelen felindulásból gyilkolt, ezért a büntetés hossza indokolt és megfelelő – mondta Richard Hertel Ripley megyei ügyész a tárgyaláson.

A fiú életkora ellenére a bíróság elrendelte, hogy a tárgyalást a felnőttkorú vádlottak bíróságán tartsák. Kedrowitz védőügyvédje szerint a fiú mentális problémákkal küzdött. A tárgyalások idején öt orvos vizsgálta meg, hármuk szerint Kedrowitz mentálisan alkalmatlan volt a tárgyalásra. A másik két orvos szerint nem küzdött mentális problémákkal.

A bíróság végül az utóbbi két orvosnak adott igazat, a tárgyalás pedig lezajlott. Az ítélet szerint Kedrowitz a két gyilkosságért száz évig tartó börtönbüntetést kapott.

A címlapfotó illusztráció.

Ajánljuk még