logo

Műsorújság

Rendkívüli

Elhunyt a jósvafői barlangban eltűnt búvár

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Részeg, bedrogozott rendőr lopott el egy autót Romániában

| Szerző: hirado.hu
Egy fiatal rendőr nagy mennyiségű alkohol és pszichoaktív szer hatása alatt ellopott egy autót a romániai Teleorman megyében. A fiatal rendőr tettét kollégái már csak azért is furcsállják, mert a rendőri hivatás mellett diakónusi szolgálatot is teljesít. A rendőr ellen büntetőeljárás indult ittas és kábítószer befolyása alatti vezetés, valamint minősített lopás miatt.

 

Péntek este tett bejelentést egy férfi a romániai Teleorman megyében, hogy valaki ellopott egy autót a megyeszékhelyen, Alexandrián, attól a cégtől, ahol ő is dolgozik – olvasható a news.ro cikkében. 

A rendőrök azonnal nyomozni kezdtek az ügyben, így hamarosan, egy, a megyeszékhely közelében levő településen meg is találták az ellopott autót. Arra azonban nem számítottak, hogy egy fiatal rendőr háza előtt találják meg a keresett autót. A nyomozás során kiderült, hogy a tolvaj nem más, mint egy 27 éves kollégájuk, aki az alexandriai rendőrkapitányság kötelékében teljesít szolgálatot.

Még nagyobb volt a meglepetés, amikor a drogteszt alapján kiderült: a tolvaj többféle tudatmódosító, pszichoaktív szert is fogyasztott a lopás előtt, az alkoholteszt pedig a leheletében literenként 0,35 milligramm alkoholt mutatott ki.

A fiatal rendőr tettét kollégái már csak azért is furcsállják, mert eddig senki nem panaszkodott a viselkedésére, illetve a rendőri képzés mellett még teológiát is hallgatott, másodállásban diakónusként szolgál egy templomban.

Azonban sem a papi ornátus, sem a rendőri szolgálat nem menti meg a felelősségre vonástól, hiszen büntetőeljárás indult ellene ittas és kábítószer befolyása alatti vezetés, valamint minősített lopás miatt.

A címlapfotó illusztráció. 

Ajánljuk még