logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Fényes nappal táskában szállították a holttestet

| Szerző: hirado.hu
Biztonsági kamera buktatott le két férfit Kolumbiában, akik egy holttestet gyömöszöltek egy táskába, majd fényes nappal az utcán szállították. A nyomozás során kiderült, hogy egyikük, a gyilkos, korábban rendőr volt.

 

A korábban rendőrként dolgozó 33 éves Edwin Yesid Ardila pénteken a korai órákban találkozóra hívott egy örömlányt a bucamarangai Centennial Parkban – írta a Daily Star.

Mindketten pszichoaktív kábítószert fogyasztottak, majd felmentek a lány lakására. Ardila eleinte kedvesen közeledett a nő felé, de egy váratlan pillanatban megragadta és megfojtotta.

Kapcsolódó tartalom

A férfi a lakásban hagyta a holttestet, miután megzatpózba fektette és egy szemeteszsákba rejtette. A gyilkos ezután helyszínre hívta bűntársát, akinek segítségével sporttáskába tuszkolta a tetemet, és fényes nappal az utcára vitte.

A táskát elvitték a Bolivar parkig, majd egy utcasarkon letették, és elhagyták a helyszínt. A táska később szemet szúrt egy arra járónak, aki miután kinyitotta, szinte sokkot kapott. Azonnal értesítette a rendőrséget. Az utca egyik térfigyelő kamerája segítségével azonosították az elkövetőt és társát.

Ez az ember súlyos mentális problémákkal küzd, nem gondolta át, hogy mit tesz. Az egyetlen gondja az volt, hogyan szabaduljon meg a holttesttől” – közölte Sonia Ayala pszichológus az esettel kapcsolatban.

Yesid Ardilát, akit 10 évvel ezelőtt rúgtak ki a rendőrségtől drogfüggőség és egészségügyi problémák miatt, letartóztatták és őrizetbe vették, a nyomozást pedig folytatják.

A címlapfotó a holttest megtalálásának helyszínén készült (Forrás: Twitter)

Ajánljuk még