logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A veséjét adta neki, de a műtét után a férfi megcsalta és szakított vele

| Szerző: hirado.hu
Egy nő felajánlotta az egyik veséjét barátjának, aki krónikus vesebetegségben szenvedett, a műtét után azonban a férfi megcsalta, majd szakított vele.

Egy nő odaadományozta veséjét barátjának, aki állítólag a műtét után néhány hónappal véget vetett a kapcsolatuknak – írta a DailyMail.

Az Egyesült Államokban élő 30 éves Colleen Le elmondta, hogy barátjának azért volt szüksége veseátültetésre, mert krónikus vesebetegséggel küzdött, ami miatt már 17 évesen is dialízisre szorult.

A nő felajánlotta az egyik veséjét, azonban kevesebb, mint egy évvel a műtét után barátja megcsalta, majd szakított vele. A történetét megosztotta a TikTokon, ahol rengetegen dicsérték nemes tette miatt, és megjegyezték, hogy a férfi nem érdemelte meg őt.

@colleeeniie Everything happens for a reason 😬 #fyp #foryoupage #foryourpage #fypシ #kidneydonation #kidneydonor #relationshipgoals #relationships ♬ original sound – boiwhatdahelllboi1

A nő elmesélte, hogy amikor megtudta, hogy barátja veséjének már kevesebb, mint 5 százaléka működik, eldöntötte, hogy kivizsgáltatja magát, hogy alkalmas-e donornak. Miután kiderült, hogy az, beleegyezett a donációba, a műtét pedig sikeresen lezajlott, már mindketten teljesen felépültek.

TikTok-oldalán megosztotta, hogy később megromlott a kapcsolatuk. A műtét után hét hónappal a barátja elment egy legénybúcsúra, ami után bevallotta a lánynak, hogy megcsalta. Colleen Le megbocsátott neki, azonban három hónap múlva a férfi minden kapcsolatot megszakított a nővel.

Colleen több videót is megosztott profilján, amin beszél az átültetés utáni nehéz időszakról és a szakítás nehézségeiről. Rengeteg felhasználó támogatja, többen írták, hogy volt barátja nem érdemelte meg őt, valamint azt, hogy a történtek ellenére megmentett egy életet, ami hatalmas tett volt.

A címlapfotó illusztráció.

Ajánljuk még