logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Több mint egy évtizedig egy bunkerbe zárva tartotta epilepsziás lányát

| Szerző: hirado.hu
Bezárva tartotta 11 évig egy betonbunkerben epilepsziás lányát egy férfi Romániában. A teljes elszigeteltségben élő nő betegsége ellenére még orvosi ellátást sem kapott.

Manolache korábban mindenkinek azt hazudta, hogy a lánya még mindig Amerikában van, holott már 2011 óta tartotta bezárva betonbörtönében.

A 70 éves Nicolae Manolache 11 évig egy betonbunkerbe zárva tartotta most 42 esztendős epilepsziás lányát Prahova megye egy elszigetelt részén. A teljes elszigeteltségben élő nő betegsége ellenére még orvosi ellátást sem kapott.

A bunker inkább raktárnak nézett ki belülről, a helyiségben egy kanapé, egy hűtőszekrény és egy bádogvödör volt – derül ki az Adevarul.ro cikkéből. 

Nicolae Manolache elismerte, hogy bezárva tartotta a lányát, de azzal mentegetőzött, hogy a lány hajlamos volt elkóborolni az erdőbe, ahol esetleg baja eshetett volna. Az embertelen körülményekre már nem tudott magyarázatot adni, mint ahogy arra sem, miért nem biztosított neki orvosi ellátást.

A bunkert egyébként véletlenül fedezte fel egy helyi rendőr, így bukott le Manolache.

Az áldozat a legtöbb kérdésre a „nem tudom” vagy a „nem hiszem” választ adta, de azt határozottan tagadta, hogy apja is vele élt volna a bunkerben, pedig Nicolae Manolache ezt próbálta elhitetni.

Ajánljuk még