logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Magyarország kontra Soros: Harc a civilizációért – szerdán debütál Tucker Carlson új filmje

| Szerző: hirado.hu
A Fox News kommentátorának új műsora szerdán jelenik meg, ismét Magyarországról lesz szó benne – osztotta meg Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára közösségi oldalán az előzetest.

A beharangozó Orbán Viktor miniszterelnök szavaival kezdődik:

„Soros György befolyása erősebb itt, Európában, mint az Egyesült Államokban. Ez a fő vadászterülete. Soros György itt, Magyarországon egy jól ismert név és márka.”

Tucker Carlson, a Fox News neves konzervatív újságírója megjegyzi: Magyarország komoly és modern ország, amely törődik az állampolgáraival.

Az előzetesben felbukkannak a kulcsszavak, mint a globalizmus, a liberalizmus, továbbá a nyílt társadalom politikájának velejárói: a drag queenek gyerekek közötti „érzékenyítése”, és a nyitott határok következménye, a határzáron való áttörés. A kommentár kifejti, hogy Soros György az az ember, aki ezt képviseli. Ugyanakkor Magyarország nem akarja elpusztítani önmagát.

Kapcsolódó tartalom

„Mindazt megtestesíti, ami nem jó ennek az országnak”

– idézi a beharangozó Orbán Viktort. Tucker Carlson szerint megvan az oka annak, hogy a „világ legborzasztóbb civil szervezetei utálják Magyarországot”.

A Tucker Carlson Originals első évadának utolsó része a Magyarország kontra Soros: harc a civilizációért címet viseli. A film elérhető lesz streamelve a Tuckercarlson.com oldalon.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még