logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Túlélte a 10 éves kislány a hóvihart: a kutyát ölelte szorosan magához

| Szerző: hirado.hu
Az egész éjszakát a szörnyű hóviharban töltötte egy kislány Oroszországban, mégis túlélte, köszönhetően a kutyájának, amelyet végig szorosan magához ölelt.
A megható esetről a CNN számolt be az orosz közszolgálati médiára hivatkozva. A 10 éves kislány nem tért haza az iskolából az orosz Szahalin szigeten fekvő Uglegorszkban, amelyre óriási hó- és szélvihar csapott le.
A gyermek szülei bejelentették az eltűnését, a keresésére önkéntes csapatok is szerveződtek, amelyek leginkább olyan házak környékére fókuszáltak, ahol állatok találhatók, mivel a helyi beszámolók szerint a kislányt legutoljára egy kutyával látták játszani a környéken.

 

A keresés nem járt sikerrel, időközben pedig a hóvihar felerősödött, 60-80 kilométer/órás széllökésekkel csapott le a városra. A kislányt végül másnap reggel az egyik önkéntes találta meg egy kutyakennelben ülve. A gyerek az állatot szorosan magához ölelte, hogy melegen tartsa magát.

Miután kórházba szállították, kiderült, hogy teljesen egészséges, négylábú barátjának köszönhetően megmenekült a biztos haláltól.

Kiemelt kép: illusztráció

 

Ajánljuk még