logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Élő adásban szenvedett halálos balesetet a rendőrök elől menekülő motoros – VIDEÓ

| Szerző: hirado.hu
Akciófilmbe illő jelenet zajlott le Los Angeles egyik kertes házakkal teletűzdelt kerületében, West Hillsben. A száguldozó férfit motorlopás után vette üldözőbe a rendőrség, és a hajszát az egyik helikopterük is figyelemmel kísérte. A felvételen jól látszik, hogy a férfi egy idő után elveszíti uralmát a lopott jármű felett és egy kanyarodó autóba csapódik.

A száguldozó tolvaj, akiről a rendőrség még nem adott ki személyes információt, csütörtök délután Los Angelesben, a rendőröktől való menekülés közben szenvedett halálos motorbalesetet.

„Először ellenőriztük a rendszámot, onnan tudtuk, hogy a motorkerékpár lopott”mondta Bruce Borihanh őrmester, a Los Angeles-i rendőrség szóvivője a New York Postnak.

A helikopter felvételeinek köszönhetően jól látható, hogy a férfi egy ideig nagyon magabiztosan motorozik, néhol még a több mint 200 kilométer/órás sebességet is megengedi magának, amikor egyszer csak egy kanyarodó autó útját állja.

Az ütközés következtében a két jármű szinte a felismerhetetlenségig roncsolódik, miközben a sofőr a lopott motorról lerepülve szörnyet hal.

Ajánljuk még