logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Évekig rossz napon ünnepelte kisfia születésnapját egy amerikai anya

| Szerző: hirado.hu
Egy négygyermekes minnesotai anya a gyermekorvostól tudta meg, hogy évekig rossz napon tartotta kisfia, a most hároméves Henry születésnapját. A nő a minap megosztotta vicces vallomását egy TikTok-videóban, ami villámgyorsan terjed az interneten – számolt be a Fox News.

Futótűzként terjed a TikTokon egy négygyermekes minnesotai anya videója, amelyen Emily Vondrachek beismeri, hogy rosszul emlékezett a legkisebb fia születési dátumára. A középkorú nő a gyermekorvosi rendelőben, adategyeztetéskor értesült a hibájáról – számolt be a Fox News.

„Íme egy tanulságos kis történet, hogy minden kisgyermekes anyuka egy kicsit jobban érezze magát” – mondja Emily Vondrachek a villámgyorsan terjedő TikTok-videóban.

Mrs. Vondrachek elmesélte, hogy nemrég gyermekorvoshoz vitte hároméves fiát, Henryt. Nem sokkal később a recepciós felhívta, hogy a biztosító nem fedezi az orvosi vizsgálat költségeit, mivel az anya által megadott születési dátum nem egyezik a kis Henrynek a biztosítónál regisztrált születésnapjával.

@thevondyfam How’s your day going? #momfail #mombrain #parenting101 #sahm ♬ original sound – Emily Vondy
„A biztosítók nem tévednek ilyesmivel, ők az államtól kapják a helyes adatokat” – ismerte be tévedését a fiatal anya.

„Azt mondtam magamnak: mielőtt hülyét csinálnék magamból, hadd nézzek utána, hogy megbizonyosodjak róla”.

A nő elmondta: ahelyett, hogy feltúrt volna minden fiókot a kisfiú születési anyakönyvi kivonatáért, inkább visszapörgette a Facebook- és Snapchat-bejegyzéseit. Akkor vette észre, hogy az előző két évben ő és családja február 26-án osztott meg olyan fotókat, amelyeken Henry születésnapját ünnepelték, pedig a kisfiú valójában február 25-én született.

Ajánljuk még