logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Beleszeretett egy rács mögött ülő férfiba, akivel sosem találkozott

| Szerző: hirado.hu
Egészen szokatlan módon ismerkedett meg egymással egy angol pár. A lány akkor szeretett bele a férfiba, amikor az még a börtönbüntetését töltötte, majd miután kiszabadult, azonnal megkérte a barátnője kezét.

 

Harley Webb betörés miatt került börtönbe 2018-ban Angliában. Breah Suttonnal 2020 augusztusában kezdett el telefonon beszélgetni, miután a lány egyik barátja, aki szintén randevúzott egy rabbal, összehozta őket – adta hírül a The Mirror.

Kapcsolódó tartalom

Egy hónappal később már egy párt alkottak, azonban személyesen nem találkozhattak. A koronavírus-járvány még inkább próbára tette az újdonsült szerelmeseket, ugyanis nyolc hónapig csak telefonon vagy levélben kommunikálhattak. A börtön legelőször csak 2021 májusában engedélyezte a látogatást, Sutton azután már minden héten bejárt a férfihoz.

Január 10-én eljött a nagy nap, Webb szabadult, másnap pedig rögtön találkozott a szerelmével. A lány magára tetováltatta a férfi monogramját, amit rögtön meg is mutatott neki, Webb azonban még nagyobb meglepetéssel készült – mindössze egy nappal a szabadulása után azonnal megkérte Sutton kezét.

Hihetetlen volt, amikor először megöleltük egymást. Mintha az egészet álmodtam volna” – mondta a lány, aki azt is hozzátette, hogy már csak azért sem gondolta, hogy a férfi megkéri a kezét, mert nem tudott gyűrűt venni neki. De természetesen igent mondott, a jegyesek pedig másnap együtt mentek megvenni az ékszert.

Mivel a Webbnek a próbaidő alatt a bíróság által kijelölt motelben kell maradnia, még nem költözhet össze Suttonnal, de párja a motel közelében bérelt lakást, így sok időt tölthetnek együtt. A férfi számára nem volt kérdés, hogy a szabadulás után egyből megkéri a nő kezét.

Még mindig nem hiszem el, hogy igent mondott. Végig mellettem volt, amikor börtönben voltam, nagyon jó ember és arany szíve van, bármit megtenne értem. Nem is kívánhatnék jobb társat” – mesélte Webb, aki bár már szabad, de nyomkövetőt kell viselnie, és minden este vissza kell térnie a motelbe, ahol 3-6 hónapig kell tartózkodnia. Ahogy azonban letelik az idő, a pár saját házat vásárol magának, addig pedig az esküvőt tervezgeti.

A címlapfotó illusztráció (Forrás: MTI/EPA/Pool/Thomas Coex)

Ajánljuk még