logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kinyitották a fagyasztót a rendőrök, még a lélegzetük is elállt

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Gyomorforgató bizonyítékra bukkant Luisiana államban a New Orleans-i rendőrség egy házkutatás során, a fagyasztóból ugyanis egy nő feldarabolt holtteste került elő.

 

Vérfagyasztó bizonyíték tárult a rendőrök elé egy nyomozás során, amely egy eltűnt nő ügyében indult még karácsony tájékán – írta a Daily Star.

Kapcsolódó tartalom

A 34 éves Benjamin Beale tavaly ismerkedett meg a kétgyermekes nővel, a 36 éves Julia Dardarral, aki a családját elhagyta az új kapcsolat kedvéért. A nő egy idő után oda is költözött újdonsült barátjához.

Nem sokkal később azonban a volt férje a rendőrségre ment, hogy bejelentse neje eltűnését, ugyanis többszöri próbálkozásra sem tudta felvenni vele a kapcsolatot, Beale-t pedig többszöri is egyedül látta a városban autózni.

A férj rettegett, hogy a nő drogfüggő lett az új barátja mellett, és ezt a rendőrségnek is elmondta. A nyomozók megkeresték Beale-t, aki akkor azt állította, hogy

a nő azóta őt is elhagyta, és valószínűleg öngyilkos lett vagy túladagolta magát.

A rendőrökben a férfi már az első találkozáskor gyanút keltett, így házkutatási paranccsal tértek vissza Beale ingatlanjába. Az udvaron egy kisbusz állt, amelyben a lakás áramellátására kötött mélyhűtő volt. Miután közelebbről is szemügyre vették, teljesen ledermedtek, ugyanis a fagyasztóban emberi testrészeket találtak.

A maradványokat csak később, kiolvasztás után sikerült azonosítani, akkor derült ki a szörnyű igazság: Julia Dardar volt. A halottkém szerint a nőt megverték és megfojtották, mielőtt feldarabolták volna.

Beale-t azonnal őrizetbe vették, a bíróság pedig később egymillió dolláros óvadékot szabott ki rá az ügyében. A gyilkosságért akár életfogytig tartó börtönbüntetést is kaphat, illetve a bizonyítékok eltüntetése, valamint a hatóság félrevezetése miatt további negyven év szabadságvesztés várhat rá.

A címlapfotón az áldozat, Julia Dardar (Forrás: Twitter)

Ajánljuk még