logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Egy ember meghalt, többen megsérültek az összeomló híd miatt

| Szerző: hirado.hu
Angliában, Lancashire megyében kedden délután beomlott egy híd, melynek következtében egy jármű a folyóba csúszott. Az utánfutós terepjáróban tizenegy ember tartózkodott, közülük egy férfi a helyszínen életét vesztette.

Egy férfi meghalt, két ember pedig súlyos sérüléseket szenvedett, miután összeomlott egy híd, amin éppen egy pótkocsis terepjáró tartózkodott. A jármű az omlás következtében a folyóba csúszott – olvasható a BBC oldalán.


A tragédia Lancaster városában történt egy tanyán. A járműben összesen 11 ember tartózkodott a baleset idején – számolt be róla a Lancashire megyei rendőrség.

A mentésben részt vettek a helyi mentőcsapatok, tűzoltók és hegyimentők. A rendőrség közölte, hogy a járműben utazó emberek egy vadászcsapat tagjai voltak, a baleset magánterületen történt. „Jelenleg úgy tudjuk, hogy az utánfutóban több ember tartózkodott, amikor a híd összeomlott, az emberek pedig kirepültek a pótkocsiból” – mondta Kristy Wyatt felügyelő.

A baleset következtében egy férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. Egy másik személyt súlyos fejsérüléssel, egy harmadikat pedig súlyos hátsérüléssel szállítottak kórházba.

A baleset körülményeinek kivizsgálása folyamatban van.

A címlapfotó illusztráció.

Ajánljuk még