logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Csecsemő holttestére bukkantak egy táskában

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Chicagói tűzoltók találták meg az újszülött holttestét hólapátolás közben. A gyermeket egy táskába tették és a tűzoltósági épület előtt hagyták a fagyos időjárási körülmények között. A hatóságok nyomozást indítottak.

A városi tűzoltók egy elhagyott kisfiút találtak holtan egy táskában a tűzoltósági épület előtt szombaton hajnalban – írta a Fox News.

Az egyik szolgálatban lévő tűzoltó hajnali öt óra körül kiment havat lapátolni az épület elé, ekkor találta meg a táskát, benne a csecsemő holttestével, hóval belepve.

A chicagói rendőrség hétfő este közölte, hogy a nyomozás folyamatban van, eddig senkit sem vettek őrizetbe.

A hétvégi hőmérséklet a környéken fagypont alatti, több, mint mínusz 2 Celsius fok volt.

„Illinois állam biztonságos menedéket nyújtó törvénye segítséget nyújt azoknak a szülőknek, akik meghozzák azt a nehéz döntést, hogy örökbe adják újszülött csecsemőjüket. A gyermek átadása közvetlenül egy tűzoltónak vagy mentősnek elősegíti a folyamat biztonságát. Nem teszünk fel kérdéseket és nem ítélkezünk” – posztolta az eset után a helyi tűzoltóság.

A tragikus eset előtt egy héttel egy új-mexikói nő kukába dobta újszülött fiát. Ahogyan arról a hirado.hu korábban már beszámolt, a fiatal nő műanyag zsákba csomagolta gyermekét és egy szemetesbe dobta. A csecsemő csaknem hat órát töltött ott, mire arra járók megtalálták.

A címlapfotó illusztráció.

Ajánljuk még