logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Robbanás történt egy németországi benzinkúton, ketten meghaltak

| Szerző: hirado.hu
Két halálos áldozattal járó bizarr baleset történt hétfőn a déli órákban Frankfurt közelében. Egy Mercedes nagy sebességgel berontott az A45-ös autópálya egyik benzinkútjára, ahol egy kútfejnek ütközött, majd nekiment egy másik autónak. Ekkor robbanás történt, amelyben két ember életét vesztette, a tűz pedig átterjedt a közeli étteremre is.

 

A szörnyű baleset a Frankfurttól mintegy 40 kilométerre északkeletre fekvő Hammersbach közelében, az A45-ös autópálya egyik töltőállomásán történt hétfőn, röviddel dél után.

Egy autós túl nagy sebességgel érkezett a benzinkútra, kocsijával kidöntötte az egyik kútfejet, majd az ott álló másik autónak rohant. Ekkor gázrobbanás történt, aminek következtében a vétkes jármű sofőrje életét vesztette.

Nem sokkal később egy másik holttestet is találtak, a rendőrség gyanúja szerint az áldozat éppen az autóját tankolta a szomszéd kútfejnél, amikor a robbanás történt – számolt be a német Focus Online hírportál.

A tűz átterjedt a benzinkút eladótóterére és a szomszédos étteremre is, de a kiérkező tűzoltók viszonylag gyorsan megfékezték a lángokat.

A Bild Online úgy tudja, hogy a balesetet okozó Mercedes rendszáma szerint offenbachi volt, a város félúton található Frankfurt és Hanau között.

A hesseni rendőrség lezárta a benzinkút környékét, és gondatlanságból elkövetett emberölés és veszélyeztetés miatt nyomozást indított ismeretlen tettes ellen.

Ajánljuk még