logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Egy internetes vásárlásnak köszönheti soha nem látott apját és testvérét

| Szerző: hirado.hu
Harminc év után találkozott apjával és sosem látott húgával az a skót férfi, aki egy futballmeccs régi programfüzetét vásárolta meg az interneten.

 

A 37 éves edinburgh-i Ross Colquhoun két éve talált rá az egyik internetes aukciós weboldalon kedvenc futballcsapata, a Liverpool régi programfüzetére, melyet azon nyomban meg is vásárolt. Nem sokkal később azonban nagyon meglepődött, ugyanis a pénzét visszautalta az eladó, aki egy üzenetet is küldött vásárlójának – számolt be róla a The Mirror.

Kapcsolódó tartalom

Miután Colquhoun elolvasta, sírva fakadt örömében, ugyanis kiderült, hogy az eladó és az üzenet küldője valójában az édesapja, akit még sosem látott. A férfi még fel sem eszmélt a sokkból, amikor újabb meglepetés érte: apja azt is elárulta neki, hogy van egy 31 éves húga is, akivel még szintén sosem találkozott, annak ellenére, hogy egy városban nőtt fel vele.

Hihetetlen volt, vettem valamit az eBay-en az apámtól, akiről azt sem tudtam, hogy él-e. Egyszerűen csak visszaküldte a pénzt, majd megkeresett. Az elmúlt két évet a család megismerésével töltöttem, nemrég pedig végre először találkozhattam a húgommal is. Eleinte rendkívül ideges voltam, de később már csak nevettünk, sírtunk, és meséltünk. Csodálatos érzés volt, mintha egész életünkben ismertük volna egymást. Érdekes, hogy mindketten művészeti iskolát végeztünk” – mondta Colquhoun, akinek története sokakat megérintett, rengeteg szívhez szóló üzenetet kapott a közösségi oldalán, amelyekre megható poszttal válaszolt:

„Ha vannak családtagok, akikkel sohasem sikerült találkozni, nehéz lehet feldolgozni. Remélem, hogy ezek a bejegyzések megnyugtatnak és inspirálnak másokat arra, hogy megtegyék a következő lépést a megismerés felé.”

A címlapfotón Ross Colquhoun és húga, Erin (Forrás: Twitter)

Ajánljuk még