logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Brit jogvédő: Rémületes, ha az iskolák beépítik a programjaikba a genderkérdést, ami azt üzeni a gyerekeknek, hogy teljesen egészséges dolog a nemváltás

Hat-tízéves kisdiákoknak magyarázta a nemi közösülést egy bécsi iskola tanárnője, aki szemléltetésként egy női babát használt. Az osztrák főváros baloldali vezetése vizsgálatot ígért, amikor a felháborodott szülők a sajtóhoz fordultak, de aztán nem történt semmi. Itthon a budaörsi gimnáziumban pedig egy transzvesztitát hívtak meg a tanulókhoz, hogy beszéljen nekik a transzneműségről és a nemváltoztatás előnyeiről. Van tehát miért népszavazást tartani Magyarországon – egy brit székhelyű keresztény jogvédő intézet vezető munkatársa, George Kiska a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában számolt be a gyermekek jogait védő munkájukról.
A teljes beszélgetést itt hallgathatja vissza.

Budapesten tartottak egy konferenciát tavaly, melynek témája a gyerekek, gyermekjogok és gyermeknevelés volt. A konferencián George Kiska is részt vett, aki a műsorban elmondta, hogy szeretné, ha több hasonlót szerveznének Nyugat-Európában is.

Sajnos a téma, a gender-identitás, transzgenderizmus puszta felvetése nyomán a baloldaliak és aktivisták rögtön gendergyűlöletet, homofóbiát kiáltanak

– mondta, majd hozzátette: csakhogy ilyenről nincs szó, ez egy gyenge érv, egyfajta lustaságot mutat az aktivisták részéről. „Ugyanis a mi érveink homlokterében a gyerekek legjobb érdekének biztosítása áll”.

Mi ezt hozzuk fel, hogy nem gondoljuk különösképpen egészségesnek, hogy egy 13-14 évesben elnyomjuk a pubertáskort, vagy, hogy azt mondjuk nekik, a gender, azaz társadalmi nem eltér a biológiai nemüktől, anélkül, hogy ezt bármiféle arra feljogosított egészségügyi hatóság felügyelné” – húzta alá.

Kapcsolódó tartalom

George Kiska rémületesnek nevezte azt a gyakorlatot, amikor egyes iskolák Nyugat-Európában kormányzati támogatással beépítik a programiakba a genderkérdést, ami azt mondja a gyerekeknek, hogy teljesen egészséges dolog, ha valaki rálép a nemváltás útjára.

Kiemelte, hogy a fenti programokban részt vevő gyermekek a statisztikák szerint sokkal nagyobb arányban tesznek magukban kárt.

A keresztény jogvédő intézet vezető munkatársa elmondta, hogy Nagy-Britanniában az elmúlt néhány évben több ezer gyereket utaltak be nemi identitással foglakozó klinikákra, ahol lehetővé teszik számukra a pubertás elfojtását gyógyszeres úton, alávethetik magukat veszélyes nemi hormon kezelésnek.

 „Én nem hiszem, hogy bárki tud olyan magyarázatot és érvet mondani, ami amellett szól, hogy egy négyéves számára a nemváltoztatást dicsőítsék. Nem látom a nevelési értéket ebben, ráadásul a négyévesek szíve és lelke még túlságosan fogékony a különféle benyomásokra, ahhoz ilyen anyagokat népszerűsítsenek neki

– fogalmazott.

Majd hozzátette: ez a valóság az Egyesült Királyságban, és másutt is Nyugat-Európában. „Nagyon remélem, hogy Magyarország nem száll fel erre a hajóra”.

Kapcsolódó tartalom

A címlapfotó illusztráció.

Ajánljuk még