logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Szemetesben hagyta anyja, órákkal később sírt fel az újszülött

| Szerző: hirado.hu
Egészen elképesztő felvétel járta be az internetet, amelyen egy fiatal lány műanyag zsákba csomagolja, majd egy szemetes konténerbe dobja újszülött gyermekét.

 

A 17 éves amerikai Alexis Avila elmondása szerint egyáltalán nem tudta, hogy terhes. Így aztán amikor január elején megszült, pánikrohamot kapott, a picit egy műanyag zsákba csomagolta, majd egy új-mexikói bolt közelében a szemetes konténerbe dobta – közölte a SkyNews.

A csecsemő csaknem hat órát töltött a gusztustalan körülmények között, amíg aznap este négy guberáló rá nem talált. A megtalálók nyöszörgést hallottak, először azt hitték, macska lehet, ám legnagyobb megdöbbenésükre egy újszülöttre bukkantak.

Azonnal értesítették a 911-et, és a gyermeket egy törülközőbe csomagolták. A helyszínre érkező mentők a kis túlélőt azonnal kórházba szállították. A sokkoló jelenetet a szemetes konténerrel szemben található bolt biztonsági kamerája rögzítette, amelynek segítségével a rendőrök azonosítani tudták az elkövetőt.

A bolt tulajdonosát megrázta az eset: „Azt hittem, hogy valaki betört hozzám, ezért lejöttem. Rengeteg rendőr volt a környéken, megkérdeztem tőlük, hogy mi történt. Először nem akarták elmondani, csak azt hajtogatták, hogy látniuk kell a kamerám felvételeit. Amikor elmondták mi történt, sírva fakadtam. Azon az estén nagyon hideg volt, kész csoda, hogy a kicsi túlélte” – nyilatkozta a tulaj, aki létrehozott egy adománygyűjtő oldalt a baba támogatására.

A gyermek anyját a rendőrség őrizetbe vette.

A címlapfotó illusztráció.

Ajánljuk még