logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Ezt nem hiszi el: egy nő feleségül ment kedvenc színéhez, a rózsaszínhez

| Szerző: hirado.hu
Egy 57 éves houstoni nő állítása szerint, aki „a világ legrózsaszínűbb személyeként” ismert, a huszadik születésnapja körül kezdett beleszeretni a rózsaszínbe. Nemrég Las Vegasban össze is házasodott a kedvenc színével.

 

Az Instagramon 204 000 követővel rendelkező Kitten Kay Sera közel másfél millió dollárt (közel ötszázmillió forint) áldozott arra, hogy a háza, a teljes ruhatára, a kocsija, azaz gyakorlatilag mindene rózsaszínben tündököljön. Ezek után azzal koronázta meg az élettörténetét, hogy hozzáment a rózsaszínhez – számolt be a brit Daily Mirror.

Sera asszony elmondása szerint 20 évesen bolondult bele a pink színbe. Éppen azon törte a fejét, hogy milyen ruhát vegyen fel, és akkor érezte meg először „a rózsaszín árnyalatának vonzalmát”. Elhatározta, hogy mindennap pinket visel majd.

Kedvenc színébe nem sokkal később szerelmes lett, és negyven éven keresztül „randevúzott” is vele.

„Negyven évig jártunk, majd egy beszélgetés arra ösztönzött, hogy megtegyem a következő lépést. Beszélgetés során egy gyerek azt kérdezte tőlem, hogy ha már ennyire odavagyok a színért, miért nem házasodom össze vele? Azt mondanám, hogy flamingó vagyok egy szürke galambokkal teli világban. Amikor reggelente sétálok egy forgalmas utcán, mindenki szürkét és feketét visel. Semmi önkifejezés, semmi egyéniség. Mégis rám mondják az emberek, hogy őrült vagyok!” – közölte Sera, azaz Rózsaszínné.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kitten Kay Sera (@kittenkaysera) által megosztott bejegyzés

A színbolond nő és a rózsaszín esküvőjét Las Vegasban tartották, és a ceremónián természetesen minden pinkben pompázott, az esküvői ruhától kezdve a tortán át a menyasszonyi autóig, ami stílusosan egy Pink Cadillac volt (Natalie Cole 1988-as popslágerének a címe után). Az esküvői gyűrűt egy pink gyémánt ékesítette, és a fogadalomtételéhez a Vogue magazin 2021. májusi, rózsaszínű számát is felhasználta, amelynek címlapján éppen Kitten Kay Sara asszony szerepelt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kitten Kay Sera (@kittenkaysera) által megosztott bejegyzés

Címlapfotón: KittenKay Sera rózsaszínű esküvője. Az 57 éves texasi nő „férjhez ment” kedvenc színéhez, a rózsaszínhez 2022. január 5-én Las Vegasban (forrás: Twitter/KittenKay Sera)

Ajánljuk még