logo

Műsorújság

Rendkívüli

Rakéták csapódtak be egy kelet-ukrajnai vasútállomásnál, legalább harmincan meghaltak

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A menyasszony kitiltotta vőlegénye Alzheimer-kóros nagymamáját az esküvőről

| Szerző: hirado.hu
A Redditen tette közzé kegyetlen elhatározását egy amerikai jegyespár, miszerint kitiltják esküvőjükről a 70 évnél idősebb embereket, nehogy kevesebb figyelmet kapjanak az esküvőn. A döntést főként a vőlegény nagymamája miatt hozták meg, aki Alzheimer-kórban szenved.

 

A nő elmondása szerint, vőlegénye nagymamája Alzheimer-kórban szenved, amit nagyon lehangolónak talál. Elmondta azt is, hogy saját rokonai között is sok az idős, beteg ember, akik sajnos sok figyelmet és segítséget igényelnek, és nem akarja , hogy elterelje a figyelmet róluk – számolt be róla a Daily Mail.

A nő bejegyzésében a következőket írta:
„Tényleg nem akarom, hogy ez tönkretegye a nagy napunkat. Nem akarom, hogy a nagymamája kiabáljon vagy hangoskodjon a szertartás alatt, vagy hogy a nagypapámnak segítségre legyen szüksége, és hogy elterelje a figyelmet. Úgy érzem, hogy az emberek az esküvő és a násznép helyett rájuk figyelnének”.
A fiatalok véleménye nem volt túl népszerű az internetes kommentelők körében, de voltak olyanok is, akik megértették sőt, támogatták döntésüket. Akadt olyan kommentelő, aki azt írta, hogy szerinte ez ugyanolyan, mint amikor a nagy hangzavar miatt gyerekeket tiltanak ki egy esküvőről.
„Ha az unokatestvérem vagy a testvérem férjhez menne, és megpróbálnák ezt tenni velük, egyértelműen kihagynám az esküvőt, és elvinném a nagyszüleimet egy szép helyre vacsorázni sőt, minden meghívottat ugyanerre buzdítanék” – olvasható egy másik hozzászólásban.
A címlapfotó illusztráció.

Ajánljuk még