logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Nézők előtt, a futballpályán szúrta nyakon volt barátnőjét, motorral menekült

| Szerző: hirado.hu
Egy bosszúszomjas férfi nyilvánosan, egy futballmérkőzés kezdete előtt gyilkolta meg a volt barátnőjét Argentínában. A nő pár perccel később pályára lépett volna az egyik csapat játékosaként.

 

Az argentin rendőrség kétnapos hajtóvadászat után tartóztatta le az elkövetőt. A 45 éves Gabriel Ernesto Aceval vasárnap este, néhány perccel a futballmérkőzés kezdete előtt, hidegvérrel vetett véget volt párja életének – írta a Vice.

Kapcsolódó tartalom

Az áldozat, Melina Romero, aki a pályára lépő csapatok egyikének játékosa volt, nem sejtette, hogy volt párja ördögi tervet eszelt ki ellene. Már a pályán tartózkodott, amikor a férfi hirtelen megjelent mellette, és egy késsel nyakon szúrta, majd elmenekült. Romero a helyszínen meghalt, még mielőtt a mentők odaértek volna.

Az elkövető, akit a gyilkosság után pár perccel később sikerült azonosítani, a támadás után motorral menekült egy közeli hegyvidéki területre, miközben a rendőrség több tucatnyi rendőrt küldött a keresésére.

A helyi sajtó szerint Aceval nem sokkal később egy Whatsapp üzenetben beismerte a gyilkosságot, és azt állította, hogy Romero két lányát is meg akarta ölni, azonban a terve meghiúsult, ugyanis arra számított, hogy a mérkőzés előtt a nő közelében találja őket. A 30 éves áldozat állítólag már több mint egy éve nem volt kapcsolatban a támadóval. A gyermekeknek nincs köze a gyilkoshoz, Romero egy korábbi élettársától származnak.

A hatóságoknak egy bozótosban sikerült a gyilkosra bukkanniuk. Állítólag öngyilkosságot kísérelt meg, a rendőrség azonban közbelépett. A rajtaütésről drónfelvétel is készült. Acevalt később kórházba szállították.

A címlapfotón Gabriel Ernesto Aceval letartóztatása (Forrás: Twitter)

Ajánljuk még