logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Négy gyermek játszott a befagyott tavon, három alatt beszakadt a jég

| Szerző: hirado.hu
Denver külvárosában három gyermek beleesett a jeges vízbe, amikor a befagyott tavon játszottak. Egy ott lakó azonnal a segítségükre sietett. Az egyik kislányt eszméletlenül húzták ki a vízből, őt újraélesztés után kórházba szállították.

 

Három gyermeket kellett kimenteni az egyesült államokbeli Colorado államban a jeges tóból. Denver külvárosában négy kisgyermek játszott a befagyott tavon, amikor három gyerek alatt beszakadt a jég és beleestek a vízbe – írta a Fox News.

Az egyik lakó, a 23 éves Dusti Talavera észrevette a bajt és azonnal odarohant segíteni.

„Mielőtt észbe kaptam volna, már kint voltam a tó közepén, és két gyereket húztam ki”

– mondta a nő, majd hozzátette: „akkor estem bele én is a vízbe.”

Dusti Talavera egy 4 éves kislányt és egy 11 éves kisfiút sikeresen kihúzott a jeges vízből, a harmadik gyermek, egy 6 éves kislány mentése már nehezebben ment.

„Próbáltam felemelni az ő fejét és a sajátomat is, de a tó nagyon mély volt. Egy fiatalember dobott nekünk egy kötelet, azzal húzott ki minket” – mondta Dusti.

A helyi hatóságok és tűzoltók perceken belül a helyszínre érkeztek. A seriffhivatal közölte, hogy a 6 éves kislány nem lélegzett és nem volt pulzusa. Azonnal megkezdték a gyermek újraélesztését, majd kórházba szállították, ahonnan azóta már ki is engedték.

A gyerekek segítségére siető nő elmondta, hogy nem aggódott a saját biztonságáért, csak cselekedett, hiszen a gyerekeknek segítségre volt szükségük.

 

Ajánljuk még