logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Jegy nélkül utazott a „potyautas” repülőgépen

| Szerző: hirado.hu
Egy madár véletlenül felrepült egy Belgiumból az Egyesült Államokba tartó a repülőgépre. A gép személyzete és utasai már csak akkor vették észre a potyautast, amikor már a levegőben voltak.

Nem szokványos utazáson vehettek részt pár napja a Belgiumból az Egyesült Államokba utazók, ugyanis egy madár véletlenül felrepült a repülőgépre. A gép személyzete és utasai már csak akkor vették észre a potyautast, amikor már a levegőben voltak, így kirakni sem tudták, csak amikor már leszálltak az Egyesült Államokban – számolt be az Indy100 cikkében.

A zavarodott állat fel-alá repkedett a nyolcórás repülőúton. Az esetről felvétel is készült, amely pár napja került fel az egyik internetes videómegosztó portálra.

@totallychillfemalelil birdy hopped on in belgium, getting off in the US but in the mean time he going crazy♬ original sound – jwfrag

A videó alá kommentelők egy része már új Pixar-filmterveket is belelátott az Európából Amerikába vándorló, és ott új életet kezdő madár történetében, de voltak olyanok is, akik abbeli aggodalmukat fejezték ki, hogy mi lesz így a madárral, hogy fogja bírni a környezetváltozást.

A címlapfotó illusztráció. 

Ajánljuk még