logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Esküvőjük után 81 évvel elárulták a hosszú házasság titkát

| Szerző: hirado.hu
A 81. házassági évfordulóját ünnepelte egy pár Angliában. A 102 éves Ron Bond és 100 éves felesége az egymásra való figyelésben és törődésben látja a siker titkát.

 

Nagy-Britannia leghosszabb házasságát ünnepelték Angliában. A 102 éves Ron Bond és 100 éves felesége, Joyce 1941. januárjában házasodtak össze Buckinghamshireben. A nő akkor mindössze 19 éves volt, és elmondása szerint első látásra beleszeretett az akkor 21 éves udvarlójába – derül ki a Daily Mail cikkéből.

Barátaik eleinte kételkedtek, hogy sikeres lesz-e a házasság, de az idő Bondékat igazolta, hiszen 81 éve élnek boldog házaséletet.

A házaspár szerint az a hosszú kapcsolatuk titka, hogy odafigyelnek egymásra, és képesek kompromisszumot kötni. Nincs főnök a kapcsolatunkban, mindketten adunk és kapunk – mondta Joyce.

Férje is a kölcsönös odafigyelést hangsúlyozta. „Az élet néha nehéz, de együtt dolgozunk rajta. Vigyázunk egymásra” – mondta.

Az évfordulót teával és süteménnyel ünnepelték Milton Keynes-ben, de fiuk, Bill azt is elintézte, hogy személyes köszöntőt kapjanak a BBC Radio 2 műsorvezetőjétől, Ken Bruce-tól.

Tavaly még nagyobb elismerésben volt részük, a 80. házassági évfordulón Erzsébet királynőtől kaptak egy gratuláló levelet.

A szüleim igazán inspirálóak, nemcsak a bátyámnak és nekem, hanem az unokáiknak, dédunokáiknak és ükunokáiknak is” – mondta az ünnepségen lányuk, Eileen.

Roy Bond és feleségének házasságánál még nem volt hosszabb frigy Nagy-Britanniában.

Ajánljuk még