logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Mínusz 20 fokban hagytak magára egy csecsemőt Szibériában

| Szerző: hirado.hu
Az orosz tisztviselők szerint jól van az az újszülött, akit múlthéten péntek, -20 fokban hagytak magára Szibériában. Jelenleg egy gyermekkórházban ápolják.

Helyi jelentések szerint az újszülöttet múlt hét pénteken öt tinédzser találta meg egy dobozban, egy szibériai falu közelében – írja a BBC.


Beszámolók szerint az öt tinédzser séta közben talált rá a kisbabára, aki mindössze egy rongyszerű takaróval volt betakarva, és egy cumisüveg volt nála.

Az egyik fiatal azonnal a helyszínre hívta a szüleit, akik autóval a legközelebbi kórházba szállították a babát. A regionális egészségügyi minisztérium közleménye szerint a kórházba érkezéskor egy orvos megvizsgálta a csecsemőt, aki egészségesnek nyilvánította, később pedig egy gyermekkórházba szállították, ahol jelenleg is ápolják. Kiderült, mindössze körülbelül háromnapos lehetett, amikor megtalálták.

A kislány édesanyját jelenleg keresik, ellene a rendőrség emberölés kísérlete miatt indított nyomozást.

A pár, akik a kórházba szállították a gyermeket, szeretnék örökbe fogadni, először azonban meg kell várniuk, hogy megtalálják-e a gyermek rokonait. Amennyiben nem, az új szülőknek dokumentumokat kell összegyűjteniük és speciális tanfolyamokon kell részt venniük, mielőtt örökbe fogadhatják a kislányt.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még