logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Hidegzuhannyal büntette az anyja, belehalt a hatéves kisfiú

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Sokkoló büntetést szabott ki hatéves kisfiára egy édesanya Amerikában, amibe a gyermek belehalt. A szülők pedig csak több nappal azután jelentették a gyermek eltűnését, hogy tudták, már nem él. A szülőket első fokon gyilkosság és emberölés eltitkolásával, illetve az igazságszolgáltatás akadályozása miatt tartóztatták le.

 

Tragédia történt Chicagóban, ami egy hatéves kisfiú életébe került. December 29-én egy fiatal anya, Jannie Perry úgy döntött, hogy megbünteti a fiát: a kis Damarit a jéghideg zuhany alá állította, egészen addig, amíg hányni kezdett, majd elájult – adta hírül a Crime Online.

Kapcsolódó tartalom

Az anya azonban nem értesítette a mentőket, így a fia nem sokkal később életét vesztette. A nő és férje úgy döntött, eltünteti a holttestet, amelyet több mint 100 kilométerrel távolabb, Indiana államban, egy lakatlan ház közelében rejtett el.

Az anya csak január 5-én, egy héttel a kisfiú halála után jelentette be az eltűnését a rendőrségnek.

Az anya és Damari 16 éves nővére a rendőröknek azt állította, hogy a fiú egy nappal korábban tűnt el, miután egy ismeretlen nő és egy férfi elvitte a két testvért egy buliba. Damari nővére azt hazudta, hogy sokat ivott, majd a helyszínen elaludt, és amikor felébredt, az öccse a férfival együtt eltűnt.

A rendőrség nyomozást indított az ügyben, és miután a bizonyítékok nem egyeztek a család által állított részletekkel és a kisfiú holttestét egy másik államban találták meg, a család mindhárom tagját őrizetbe vették.

A szülőket első fokon gyilkosság és emberölés eltitkolásával, illetve az igazságszolgáltatás akadályozása miatt tartóztatták le, a nővér ellen a fiatalkorúak bíróságán emeltek vádat.

A címlapfotón a hatéves áldozat, Damari Perry (Forrás: Twitter)

Ajánljuk még