logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kéménybe szorult a betörő, tégláira kellett bontani a nappali falát

| Szerző: hirado.hu
Meglehetősen kellemetlen órákat élt át az a betörő, aki beszorult az általa kinézett ház kéményébe, Amerikában. A helyszínre érkező tűzoltóknak teljesen szét kellett bontaniuk a nappali falát a kandalló fölött, hogy kiszabadítsák.
Egészen komikusra sikeredett egy rablás a marylandi Silver Springben, az elkövető valószínűleg a betörések történetének valaha volt egyik legemlékezetesebb hibáját követte el.

Egy férfi január 8-án hajnalban furcsa hangokat hallott a nappalija felől. Betörőre gyanakodott, ennek rendje és módja szerint értesítette is a rendőrséget. A kiérkező járőrök azonban a helyszínen nem találtak betörésre utaló nyomokat, ezért elmentek. Egy óra múlva azonban a tulajdonos visszahívta őket, mert továbbra is hallotta a különös zajokat – számolt be róla a New York Post.

Kapcsolódó tartalom

Amikor a rendőrök másodszor is a helyszínre értek, felkeltette a figyelmüket, hogy a ház kéményének tetejéből hiányzik egy kis darab. Elindultak hát a nyomon, nem sokkal később pedig a járatban a magatehetetlenül vergődő behatolót is megtalálták.

A helyszínre nem sokkal később a tűzoltók is megérkeztek, akiknek másfél óra alatt sikerült kiszabadítaniuk a kéménybe szorult férfit, aki kisebb sérüléseket szenvedett, ezért kórházba szállították. Ehhez azonban a nappali falát is meg kellett bontaniuk. A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit, egyelőre nem történt vádemelés az ügyben.

A címlapfotón a tűzoltók a kéménybe szorult betörő kiszabadítása közben (Forrás: Twitter)

Ajánljuk még