logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Végzetes szilveszteri parti: négyre emelkedett a halálos áldozatok száma

| Szerző: hirado.hu
Négy ember életét vesztette, többen pedig megsebesültek egy szilveszteri bulin Mississippiben, amikor többen lövöldözni kezdtek.
Négyen életüket vesztették, többen pedig súlyosan megsérültek, miután szilveszter éjjel, éjfél előtt néhány perccel lövések dördültek el, a Mississippi állambeli Gulfportban – közölte a gulfporti rendőrség.
Az ABC New értesülései szerint, több tucat fiatal gyűlt össze Gulfportban, hogy megünnepeljék az új esztendőt, azonban a parti során veszekedés, majd verekedés alakult ki, amelyet halálos kimenetelű lövöldözés követett. Ahogy nőtt a feszültség, több résztvevő tüzet nyitott az összegyűlt tömegre, és a helyi lap szerint körülbelül 23 óra 58 perckor a helyszínre hívták a Gulfport-i rendőrséget.

Chris Ryle, a Gulfporti Rendőrkapitányság vezetőjének becslése szerint több mint 50 lövést adtak le a halálos incidens során, azonban a legtöbb érintett nem hajlandó a rendőrökkel beszélni, és nem hajlandóak együttműködni a hatóságokkal. A becslések szerint több tucat ember volt jelen a partin, azonban sokan elmenekültek, mire a rendőrök megérkeztek.

A Harrison megyei halottkém, Brian Switzer a Sun Heraldnak elmondta, hogy hárman azonnal belehaltak sérüléseikbe: Corey Bubose (23), Sedrick McCord (28) és Aubrey Lewis (22).  Vasárnap reggelre az 52 éves Nathaniel Harris is életét vesztette.

„Fegyverek, drogok, alkohol – ez a katasztrófa receptje” – mondta a rendőrkapitány.

Ajánljuk még