logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Szívszorító levelet írt édesanyjához a texasi merénylet árvája

| Szerző: hirado.hu
A 44 éves, négygyermekes tanárnő, Irma Garcia előző hét kedden a texasi merényletben vesztette életét. Férje, Joe Antonio két nappal később szívrohamban meghalt, a családja egyértelműen a felesége elvesztése miatti gyásznak tulajdonította halálát.

 

A házaspár 15 éves lánya szívhez szóló üzenettel búcsúzott szüleitől:

„Apa, tudom, hogy a szíved ezt a fájdalmat nem tudta elviselni. Életem hátralevő részét azzal fogom tölteni, hogy érted és anyuért harcolok. A neveteket soha nem fogjuk elfelejteni. A lányod, Lyliana.”

Az 50 éves apa a merénylet másnapján virágot helyezett el az áldozatok emlékművénél a városi bíróság előtt. Rá egy napra a férfi szívrohamban hunyt el, emlékére szintén keresztet állítottak.

Joe és Irma még a főiskolában ismerkedtek össze és 24 éve voltak házasok. Három gyermeket hagynak maguk után. Irma Garcia a tájékoztatás szerint 23 éve tanított a Robb Általános Iskolában, ahol 2019-ben az év tanárnőjének jelölték.

A tanárnő testével próbálta megvédeni a Robb Általános Iskola negyedikes diákjait a golyózáportól, amikor Ramos dél után nem sokkal berontott az osztályterembe, és lövöldözni kezdett, a nő is  ekkor vesztette életét.

Ahogy azt korábban a hirado.hu-n megírtuk, meghalt tizenkilenc diák és két tanár egy iskolai lövöldözés során a Texas állambeli Uvalde városában.

Kapcsolódó tartalom

 

Ajánljuk még