logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Seprűvel ütötte, majd lelőtte a betörőt a nagymama

| Szerző: hirado.hu
Egy idős asszony seprűnyéllel próbálta kizavarni az otthonába betörő férfit az Egyesült Államokban szombaton. A betolakodó azonban nem tágított, ezért lelőtte.

A 69 éves floridai Virginia Morrison 80 éves élettársával pihent otthonukban, amikor meghallotta, hogy valaki járkál a házban – írja a New York Post.

Az asszony elmondta a rendőrségnek, hogy a férfi arcán semmilyen érzelem nem tükröződött, amikor meglátta őt. Az ijedt Morrison megragadott egy seprűt, és a nyelével kétszer megütötte a férfit, miközben kiabált az élettársának, hogy gyorsan hozza a pisztolyát. Az idős férfi odaszaladt és rálőtt a betolakodóra, de nem találta el. Eközben tárcsázta a segélyhívót.

A betörő az udvarra menekült, de az ingatlan területét nem volt hajlandó elhagyni. Az asszony ekkor döntött úgy, hogy kiveszi az éjjeliszekrényből a saját fegyverét és kitessékeli vele az idegent.

Ahogy visszament, a férfi is ment utána. „A hátsó ajtóhoz értem, amikor meglátott. Elindult felém, ezért lőttem, de nem találtam el. Kiabáltam, hogy hátrébb, vagy lövök, de ez nem állította meg, ezért lelőttem” – mondta az idős hölgy.

A kiérkező rendőrök a földön fekve találták meg a férfit, akit a kórházban halottnak nyilvánítottak. A hatóságok vizsgálják az incidenst, Morrison ellen nem emeltek vádat.

A címlapfotó illusztráció.

Ajánljuk még