logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Elgázolt három kisiskolást, majd kést rántott az ámokfutó

| Szerző: hirado.hu
Három diákot ütött el egy általános iskola közelében egy férfi, miután a biztonsági őrök kitessékelték az épületből. A rendőrség vizsgálja, hogy van-e összefüggés a két esemény között.

Egy férfi autóval a járdára hajtott, és elütött három gyereket, akik iskolába sétáltak Kaliforniában hétfő reggel – írta a New York Post a rendőrség hétfői közleménye alapján.

A diákokat stabil állapotban szállították kórházba, az autó sofőrjét, a 26 éves Jason Guzmant letartóztatták. A rendőrség közölte, hogy a férfi autójában négy gyújtószerkezetet találtak, ezek természetéről nem számoltak be részletesebben.

A férfi kora reggel bement egy Santa Ana-i általános iskolába, ahonnan az iskola őrei reggel 8 óra körül kitessékelték. A férfi ezután az iskola közelében felhajtott a járdára és elütött három gyereket, akik éppen az iskolába sétáltak. Egy szomszéd sietett a diákok segítségére. „Az egyikük a földön feküdt mozdulatlanul, a szülők pánikba estek és sikítoztak. Segíteni próbáltam, amikor megláttam, hogy egy férfi sétál felénk egy késsel a kezében, ezért rögtön hívtam a rendőrséget. A sofőr ezután visszafordult és az autójához sétált” – mondta a szomszéd.

Maria Lopez őrmester elmondta, hogy a támadót őrizetbe vették, majd kórházba szállították, mert látszólag saját magának okozott szúrt sérülései voltak. Hozzátette, hogy a nyomozók jelenleg azt próbálják kideríteni, hogy a férfi szándékosan ütötte-e el a gyerekeket.

A címlapfotó illusztráció.

Ajánljuk még