logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Sírba vitte a titkot, évekkel később derült fény a gyilkosságra

| Szerző: hirado.hu
Különös családi történet látott napvilágot Törökországban. Egy középkorú török nő évekig hitte azt, hogy édesanyja férje a vér szerinti apja. Egy hagyatéki tárgyaláson azonban féltestvére elmondta a szörnyű igazságot az apja kilétével kapcsolatban – írja a The Sun.

A nő évekig azt hitte, hogy édesanyja férje a biológiai apja, és csak évekkel később tudta meg, hogy egy viszonyból fogant. Édesanyjának volt egy szeretője a nyolcvanas években, akitől teherbe esett. Miután életet adott a gyermeknek, a nő férjét jegyezték be a kislány apjaként.

A feleség továbbra is csalta a férjét, akinek gyanús lett a nő viselkedése, ezért követni kezdte. Amikor rajtakapta a szeretőjével a falujuk melletti mezőn, nem tudott parancsolni az indulatainak, és megölte a felesége szeretőjét. Ezután pedig feladta magát a rendőrségen.

A kislány ekkor kilencéves volt, de így is sikerült titokban tartani, hogy a férfi börtönbe került.

Édesanyja, aki néhány évvel ezelőtt hunyt el, soha nem mondta el a teljes igazságot.

A 49 éves nő egy véletlen folytán szerzett tudomást a történtekről, ugyanis féltestvére egy hagyatéki tárgyaláson, a vita hevében elszólta magát. Ekkor tudta meg, hogy a férfi, akit az apjának hitt, megölte a vér szerinti apját. Ezért úgy döntött, hogy bepereli anyja férjét, mert eltitkolta az igazságot.

A címlapfotó illusztráció.

Ajánljuk még