logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Minden idők egyik legnagyobb lottónyereményét vihették haza

| Szerző: hirado.hu
A Gloustershire-ben élő, negyvenes éveiben járó házaspár 184 millió fontot (közel 84 milliárd forint) nyert a lottón. A házaspár elmondta, első körben hétköznapi dolgokra szeretnék költeni a nyereményüket.

Minden idők legnagyobb nagy-britanniai lottónyereményét, 184 millió fontot (közel 84 milliárd forint) vihette haza a Gloustershire-ben élő, negyvenes éveiben járó házaspár, Joe és Jessica Thwaite.

Thwaiték a nyertes szelvényt a május 10-i sorsolás napján vették és aznap már meg sem nézték, hogy nyertek-e. Másnap reggel a férfi teljes extázisban olvasta az e-mailt, amelyben közölték velük, hogy ők a tegnapi sorsolás szerencsés nyertesei – derül ki a Sky News cikkéből. 

A férj elmondása szerint nem ébresztette fel a feleségét, ugyanis a döbbenettől azt sem tudta mit csináljon. Amikor azonban megszólalt az ébresztőórájuk, odafordul a feleségéhez és azt mondta neki, van egy jó hírem, lottómilliomosok lettünk. Miután felfogták, hogy mi is történt velük, Thwaitek folytatták a napi rutinjukat és elmentek dolgozni.

A házaspár elmondta, első körben hétköznapi dolgokra szeretnék költeni a nyereményüket, például a házuk felújítására, ugyanis jelenleg egy vödör áll a csöpögő ereszcsatornájuk alatt. Ugyanakkor a fodrászüzletük fenntartására is költenek. Hozzátették, nyereményükből elsőként egy komódot vettek. Kívánságlistájukon viszont más is szerepel, Joe például élőben szeretne megnézni egy angliai rögbimeccset a gyerekeivel és el szeretne utazni Hawaiira.

Ajánljuk még