logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Napokig kínozták, kritikus állapotban sikerült megszöknie az elrabolt nőnek

| Szerző: hirado.hu
Napokig bántalmaztak egy nőt az Egyesült Államokban, akit az akarata ellenére tartottak fogva. Két nap elteltével sikerült megszöknie és segítséget kérnie. A rendőrség elfogta és őrizetbe vette a feltételezett elkövetőt.

Egy Missouri állambeli nő megszökött fogvatartóitól, akik két napon át bántalmazták és kínozták – írja a Fox News a rendőrség közleményére hivatkozva.

Hétfő délelőtt érkezett egy bejelentés a Clinton megyei seriffhivatalhoz, mely szerint Lake Arrowheadben kiszabadult egy nő, akit túszként tartottak fogva, állapota kritikus. A szökés részleteiről és az elrablás lehetséges indítékairól a rendőrség nem adott ki információt.

A hatóságok kiszálltak a fogva tartás helyszínére, és körbevették a házat. Megpróbálták rávenni a bent tartózkodókat, hogy adják meg magukat, de nem jártak sikerrel, és egy öt órán át húzódó patthelyzet alakult ki.

Végül az egyik gyanúsított elhagyta az ingatlant, egy másik azonban továbbra sem adta meg magát. A rendőrség különleges egysége behatolt a házba és egy fal mögötti rejtekhelyen megtalálta a gyanúsítottat, akit őrizetbe vettek és azonosítottak.

A nőt kritikus állapotban szállították kórházba.

Címlapfotó: Facebook.com

Ajánljuk még