logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A strandolók közelében zuhant az óceánba a helikopter – VIDEÓ

| Szerző: hirado.hu
Néhány óra leforgása alatt két helikopter-baleset is történt az Egyesült Államokban. A floridai Miami Beachen strandolók szeme láttára zuhant az óceánba egy helikopter, néhány méterre a fürdőzőktől, de csodával határos módon senki nem halt meg. Kaliforniában pedig egy rendőrségi helikopter csapódott a vízbe, itt azonban az egyik utas életét vesztette a tragédiában.

A helyi rendőrség térfigyelő kamerája rögzítette a balesetet. Látszik, ahogy a helikopter lassan ereszkedni kezdett, majd mintha irányíthatatlanná vált volna, az óceánba csapódott. A rendőrség lezárta a baleset helyszínét, és megkezdte az ügy kivizsgálását. Egyelőre nem tudni, miért zuhant az óceánba a helikopter.

Szombaton ráadásul nem ez volt az egyetlen helikopter baleset az Egyesült Államokban. A kaliforniai Newport Beach-en helyi idő szerint az esti órákban ugyancsak a part menti vizekbe csapódott egy rendőrségi helikopter, több tucatnyi szemtanú jelenlétében.

Szemtanúk szerint a becsapódás előtt furcsa, a megszokottól eltérő hangokat adott ki a helikopter motorja, majd forogni kezdett a levegőben, mielőtt a tragédia bekövetkezett. A zuhanás után sokan a vízbe ugrottak, hogy segítsenek kimenekíteni a pilótákat.

Ajánljuk még