logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Egy furgonba tuszkolták az utcán a fiatal lányt, ma már beszélni sem tud

| Szerző: hirado.hu
A most 20 éves Angel Lynn életét tönkretette volt barátja, aki fényes nappal elrabolta az utcán, betuszkolta egy furgonba, ahonnan azonban a gyönyörű lány kizuhant, életveszélyes sérüléseket szenvedett. Angel lebénult és beszélni nem sem tud, édesanyja pedig azt szeretné, hogy az elkövető hétéves büntetésének dupláját kapja.

 

„Felháborítónak tartom az ítéletet. Ahogy látom a lányomat, az mindennap megöl engem” – nyilatkozta az édesanya, aki azt szeretné ha az elkövetők büntetésük dupláját kapnák.

Angel az egykor életvidám, fiatal lány ma már beszélni és mozogni sem tud.

Mint ismert, korábban egy hátborzongató videó járta be a világot, ahol bekövetkezett minden szülő rémálma. A felvételen az látszik, hogy fényes nappal a volt barátja, Chay Bowskill felkapja Angelt és egy furgonba tuszkolja az angliai Leicestershire-ben. A férfi nem volt egyedül, a kocsit ugyanis egyik ismerőse vezette.

A fiatal lány azonban kiesett az autóból 97 km/óra sebességnél. 2020 szeptember 17-én találták meg az A6-os út mellett, életveszélyes sérüléseket szenvedett. Mai napig nem tud beszélni és mozogni, folyamatos ápolásra szorul. Édesanyja azonban úgy látja, hogy amikor megpuszilja lánya arcát, akkor Angel minden erejét összeszedi és ő is próbálja összeszorítani az ajkait. De az asszony retteg attól, hogy soha többé nem kapja vissza a gyermekét, nem lesz már olyan mint a szörnyű események előtt.

„Fogalmuk sincs, hogy mit tettek a családommal. Vissza akarom kapni Angelt, az én kis az angyalomat ”– mondta Nikki az elkövetőkkel kapcsolatban. A 20 éves Chay Bowskillt 7,5 éves börtönre ítélték, míg barátját a 20 éves Rocco Sansome-ot – aki a furgont vezette – 21 hónapra.

Angel nagynénje azt mondta, hogy a fiatal lány nem csak kívülről de belülről is gyönyörű volt. Mindig boldog volt és mosolygott.

Ajánljuk még