logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Szakállas Szűz Mária, LMBTQ-Jézus, betiltott karácsonyfa – folyamatos támadás alatt állnak a karácsony jelképei Európában

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Meleg és transznemű Mikulás, szakállas Szűz Mária, transzgender Jézus Krisztus, megtámadott, betiltott, vagy ledöntött karácsonyfák – a baloldali és LMBTQ-aktivitsák folyamatosan támadják a keresztény jelképeket, karácsony tájékán pedig mintha még rátennének erre egy lapáttal.

Egy nyugat-franciaországi kisvárosban radikális baloldali aktivisták kezdeményezték Szent Mihály arkangyal szobrának az eltávolítását, közben – több forrás szerint – muszlim migránsok ledöntöttek egy Szűz Mária-szobrot.

Korábban is voltak ehhez hasonló, keresztényellenes megnyilvánulások Franciaországban, Bordeaux zöld, radikális baloldali polgármestere már tavaly kezdeményezte a karácsonyfa-állítás betiltását. Lyon szintén új, szélsőbaloldali polgármestere pedig egy helyi keresztény hagyományt bojkottált. Az Egyesült Államokban az LMBTQ-lobbi a karácsonyt is a propaganda terjesztésére használja fel, miközben Brüsszel úgymond LMBTQ-nagykövete transzgender Szűz Máriának öltözik, egy német bibliamúzeumban transzgenderként ábrázolják Jézust, Norvégiában LMBTQ-Mikulás jelent meg – sorolták az Origo cikkében.

Ahogy arról korábban a hirado.hu is beszámolt: Brüsszel betiltaná a karácsony kifejezés és a keresztény nevek használatát.

Ferenc pápa erre nagyon határozottan reagált, ugyanis egyételműen elutasította az Európai Bizottság keresztényellenes irányelveit. A pápa azt mondta:

A történelemben már annyi diktatúra próbált így cselekedni. Gondoljunk csak Napóleonra. Gondoljunk a náci diktatúrára, valamint a kommunistákra”.

Ferenc pápa azt a Brüsszelben nem túl népszerű véleményt is megfogalmazta, miszerint az EU-nak vissza kellene térnie az alapító atyák szellemiségéhez.

Az Origo cikkében arra is felhívták a figyelmet, hogy a magyar és lengyel kormánypárti politikusok is bírálták a keresztényellenes javaslatot.

Helena Dalli a kemény kritikák és bírálatok hatására végül visszakozott, kijelentve, hogy a vezetésével kidolgozott irányelveket nem fogják alkalmazni, hanem visszavonják.

Egymást követik a karácsonyi, keresztényellenes provokációk Franciaországban

December közepén egy francia kisvárosban, Les Sables-d’Olonne-ban bírósági döntés következtében el kell távolítani Szent Mihály arkangyal szobrát a város egyik teréről – közölte a Boulevard Voltaire.

Az Origo cikke szerint a szobor eltávolítását egy radikális baloldali csoport kezdeményezte, amelynek tagjai nem is Les Sables-d’Olonne-ban élnek. A polgármesteri hivatal hat hónapot kapott arra, hogy eltávolítsák Szent-Mihály szobrát, aki nem mellesleg a francia ejtőernyős katonák védőszentje is.

Közben ugyanitt vandál támadás áldozata lett egy Szűz Mária-szobor is. A Szűz Mária-szobrot a BVoltaire szerint lehetséges, hogy a városba telepített muszlim migránsok döntötték le.

Mindkét keresztényellenes provokációt a karácsony előttre időzítették – hívták fel a figyelmet a cikkben.

A radikális baloldal állandóan támadja a karácsonyi keresztény hagyományokat. Nem sokkal a beiktatását követően, 2020 szeptemberében Bordeaux zöld, radikális baloldali polgármestere, Pierre Hurmic a karácsonyfa-állítás hagyományát támadta meg, szerinte „kivágott fákról van szó”, amelyek már „halottak”.

A radikális baloldali politikus arról beszélt, hogy 2020 végéig el kell fogadni egy, a „fák jogairól” szóló megállapodást, ezért aztán szóba sem jöhet a hagyományos decemberi 24-i karácsonyfa-állítás Bordeaux főterén.

Pierre Hurmic később „fasiszta, primitív katolikusoknak” minősítette azokat, akik tiltakoztak a karácsonyfa-állítás betiltása ellen.

Karácsonyra időzítve az LMBTQ-aktivisták is támadják a keresztény hagyományokat: A Kontra beszámolójából ugyanis kiderül, hogy az LMBTQ-lobbi jegyében hogyan támadják a karácsonyt a genderaktivisták.

Az amerikai Oklahoma államban már nem a Mikulás ereszkedik le a kéményen, hogy ajándékot hozzon a gyerekeknek. Helyette ugyanis Trans Santa néven gyűjtés indult: 24 éves kor alatt bárki részt vehet benne, aki úgy érzi, műtéti úton szabadulna nemi szerveitől.

Egy német bibliamúzeum rendezett egy kiállítást, melyben Jézust mint transzgender ábrázolják. Mindezt alig karácsony előtt alig néhány nappal – írták az Origo cikkében.

A transz-Jézus után nem hiányozhat a transzgender Szűz Mária sem. December elején a hirado.hu is beszámolt róla, hogy

Riccardo Simonetti, az Európai Parlament LMBTQ-ügyekért felelős nagykövete a közösségi oldala alapján a Szent Családot nevetség tárgyává téve, transzgender Szűz Máriának öltözve pózolt.

Később kiderült, hogy Riccardo Simonetti állítólag nem áll jogviszonyban az Európai Parlamenttel, de ennek ellenére az EP mégsem ítélte őt el.

Kapcsolódó tartalom

Nemrég Alberto Garzón spanyol fogyasztóvédelemért felelős miniszter, kommunista politikus arra szólította fel a szülőket, hogy karácsony alkalmából a gyermekeiknek ne a nemi sztereotípiák szerint vegyenek ajándékokat, mivel az szexista.

Norvégiában a helyi állami postaszolgálat olyan LMBTQ-propaganda filmet adott közre, amelyben a mikulás „coming outol” és beleszeret egy középkorú férfiba.

A teljes cikket elolvashatják az Origo.hu honlapján.

A címlapfotó illusztráció.

Ajánljuk még