logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Még mindig elkápráztatja a nézőket a megőszült Ronaldinho és Romário - VIDEÓ

| Szerző: hirado.hu
Ronaldinho és Romário megmutatták, hogy semmit sem veszítettek zsenialitásukból, jól érezték magukat a Rio de Janeiróban rendezett „lábröplabda” tornán.

A visszavonult sztárok lenyűgözték a tömeget, pacsival és öleléssel fejezték ki elismerésüket egymás iránt annak ellenére, hogy annak idején riválisok voltak – írta a The Sun brit lap.

Ronaldinho, a 41 éves Barcelona legenda a védjegyévé vált trükkök egyikét mutatta be. Félrenézett mielőtt megpróbálta meglepni az 55 éves Romáriót egy berúgott szervával.

Az aranylabdás brazil csapattársa még féltérdre is ereszkedett, hogy hódoljon neki, miután a korábban az AC Milanban is megfordult támadó egy kapáslövéssel meccsponthoz juttatta a duójukat. De Romário – aki jelenleg politikus Brazíliában – nevetett utoljára, mivel ő és társa szerezték meg a győzelmet a „lábröplabda-meccsen”.

Ronaldinho a mecss után a közösségi oldalán megosztott videóhoz azt írta, nagyon vágyik egy visszavágóra Romário ellen. Közös képüknél, melyen ölelkeznek úgy fogalmazott: „Öröm volt részt venni, és mindig hatalmas öröm téged látni, testvér. Mikor játszunk újra?

Romário szintén a közösségi oldalán írta: „Egy legendás párbaj, amely csak egy ilyen csodálatos pillanattal érhetett véget”. Ezt követően elhalmozták egymást dicséretekkel: Romário showman-nek nevezte Ronaldinhót, Ronaldinho pedig bálványaként emlegette a legendás csatárt.

Romário 2010-ben kezdte politikai karrierjét, amikor a Brazil Szocialista Párt képviselőjévé választották. Ezt követően 2014-ben szenátor lett, majd 2017-ben egy másik baloldali párthoz csatlakozott volna.

A festői Copacabana Beach-től nem messze rendezett torna messze áll attól a paraguayi börtöntől, ahol Ronaldinhót tavaly márciusban lencsevégre kapták lábröplabdázás közben. A 41 éves exfutballista épp a sportágat gyakorolta, hogy kieressze a gőzt, mialatt a hamis útlevélbotrányát követően büntetését töltötte. Ronaldinho tavaly augusztusban repülhetett vissza Brazíliába.

Börtönbéli kitérője után továbbra is a zene iránti szeretetének hódol. Félmeztelen nőkkel körülvéve szerepelt 2021-es első videóklipjében, amelyet a Tropa do Bruxo brazil rapegyüttes kislemezéhez rögzített.

Ajánljuk még