logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Társkereső oldalon ismerkedett a sorozatgyilkos, majd bevásárlókocsiban szállította el a holttesteket

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Különös „bevásárlókocsis gyilkosságok” tartották rettegésben az egyesült államokbeli Virginiát. A helyi rendőrség a napokban azonosított egy férfit, aki legalább négy nőt gyilkolt meg. Az esetek horrorfilmbe illőek.

 

Az eddigi bizonyítékok alapján a négy nő meggyilkolásáért ugyanaz a személy a felelős. A múlt hónapban Harrisonburg városában őrizetbe vett 35 éves Anthony Robinson néven azonosított gyanúsítottat a rendőrség „bevásárlókocsis gyilkosnak” nevezte el.

Kapcsolódó tartalom

A rendőrség szerint Robinson társkereső oldalakon ismerkedett meg áldozataival, majd motelekbe csalta őket. Itt oltotta ki életüket, majd a holttesteket bevásárlókocsiban egy elhagyott telekre szállította. A hatóságok két áldozat maradványait a telken találták meg.

Robinson a két másik nőt valószínűleg egy közeli városban ölhette meg, testüket viszont a harrisonburgi szállóba vitte. A két halottra a motel egyik szobájában bukkantak rá. A gyanúsítottat egyelőre kétrendbeli gyilkossággal, illetve két holttest elrejtésével és szállításával vádolták meg. Ellene a másik két gyilkossággal kapcsolatban még nem emeltek vádat.

A harrisonburgi panzió tulajdonosa azt mondta, a gyilkos két alkalommal szállt meg nála két, illetve egy éjszakára: „Csendes fickó volt, sosem beszélt, miután megérkezett, azonnal fizetett, majd felment a szobába, már csak a távozásakor találkoztam vele” – tette hozzá.

Robinsont egyelőre a Rockingham megyei börtönben tartják fogva, míg a másik két gyilkossággal kapcsolatban vádemelésre várnak. A börtön szóvivője annyit mondott: nincs kétsége afelől, hogy több áldozat is előkerülhet még az ügyben.

A címlapfotó illusztráció (Forrás: EPA/Etienne Laurent)

Ajánljuk még