logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kamasz erőszakolt meg a parkban egy nőt

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Nemi erőszakkal gyanúsítják azt a 13 éves fiút, aki társával együtt megerőszakolt egy 35 éves nőt. Az eset Londonban, a Winn’s Common nevű parkban történt.

 

Az információk szerint a nőt este 11 óra körül támadta meg két férfi, és egy bokorban megerőszakolták – számolt be a My London News.

Egy járókelő, aki éppen kutyát sétáltatott feltartóztatta az egyik gyanúsítottat, a 13 éves tinédzser fiút, a másik támadó azonban elmenekült a helyszínről. A járókelő kutyája megharapta a támadó kezét, ezért őt kórházba szállították, ellátása után pedig őrizetbe vették.

„A rendőrséghez kedden este 11 óra körül érkezett a segélyhívás, hogy két férfi megerőszakolt egy nőt” – közölte a rendőrség szóvivője, majd hozzátette, hogy az egyik helyi lakos megzavarta a gyanúsítottakat és egyiküket sikeresen feltartóztatta.

A 13 éves tinédzsert nemi erőszak gyanújával tartóztatták le. A nyomozás folyamatban van, tettestársának hollétéről eddig nincs információ.

A címlapfotó illusztráció.

Ajánljuk még