logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Lecsupaszítva, szénnel borítva találták meg az eltűnt lányt

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
A 19 éves, amerikai diáklányt egy pincében találták meg, az eltűnés helyszínétől mintegy 140 kilométerre bukkantak rá a nyomozók, Loa városában. A gyanúsítottat letartóztatták.

 

A főiskolai diák, Madelyn Allen múlt héten tűnt el, miután elhagyta Utah állambeli kollégiumát. Az eltűnt egyetemistát szombaton késő este találták meg egy pincében meztelenül, szénnel borítva. A gyanúsítottat, Brent Brownt emberrablással, nemi erőszakkal és az igazságszolgáltatás akadályozásával vádolták meg – írta az NBC News.

A 19 éves diáklány eltűnését december 13-án este jelentették be szülei. A biztonsági kamerák felvételein látható, ahogy a lány elhagyja a kollégiumi épületet, ám vissza már nem megy.
Az információk szerint az elrablás estéjén Brown egy online csevegőcsoporton keresztül találkozott a lánnyal, majd felvette autójával és elvitte Loa városába.

Az elrablás másnapján Madelyn szülei kaptak egy üzenetet lányuktól, amelyben azt írta, hogy szereti őket, de semmilyen egyéb részletet nem írt, ezért a szülők aggódni kezdtek.

Kapcsolatba léptek a Verizon nevű vállalattal, ami egy vezeték nélküli hálózatüzemeltető. A szülők azt a tájékoztatást kapták, hogy az üzenetet Loa városából küldték. Az eltűnés bejelentése után a rendőrség bemérte a lány telefonját, ami szintén Loába vezetett, így a nyomok alapján ott kezdték keresni a lányt.

A nyomozás során eljutottak egy North Main-i házhoz, és a helyszínre érkező rendőrök az alagsor ablaka mögött megláttak egy világos hajú, apró termetű személyt. A rendőröknek Brown ajtót nyitott, ám azt mondta, hogy rajta kívül senki nem tartózkodik a házban.

Brown megtagadta a házkutatást, arra hivatkozva, hogy az ingatlan a szülei nevén van. A hatóságok elérték a szülőket, akik engedélyt adtak a ház átkutatására.

A nyomozók egy személyt találtak a pince széntárolójában, mezítelenül, szénnel beborítva, akiről kiderült, hogy Madelyn az.

A házkutatáskor találtak egy pisztolyt, valamint három kést Brownnál, amikor letartóztatásakor átkutatták.

Brown a nyomozóknak elmondta, hogy kikapcsolta a lány telefonját, egyszer adta csak vissza, hogy üzenhessen a szüleinek, majd ismét elvette tőle. Miután látta a hírekben Madelyn eltűnését, a készüléket egy kukába dobta. Elmondta azt is, hogy amikor dolgozni ment, a lányt megkötözte, de hagyott neki ételt.

Madelyn a nyomozóknak azt mondta, hogy Brown többször is megerőszakolta és fojtogatta. A férfi meg is fenyegette, hogy ha elszökik vagy elmondja, hol van, akkor felkutatja a családját.

Kapcsolódó tartalom

Madelyn Allen szülei vasárnap a sajtónak elmondták, hogy nagyon hosszú út áll a lányuk előtt a teljes gyógyulásig, rengeteg szörnyűséget élt át, de nagyon hálásak, hogy épségben előkerült, és már biztonságban van.

A címlapfotó illusztráció.

Ajánljuk még