logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Megmentette kisfia életét a kutyatámadástól, végül feladta a küzdelmet

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Belehalt súlyos sérüléseibe a hős anya, aki megmentette fiát kutyájuk támadásától Amerikában. A nő mindkét kezét elvesztette, de tovább küzdött, ám végül nyolc nap után a szervezete feladta a harcot.

 

A wisconsini Bowlerben élő Pingel család mindig is szerette a kutyákat, aktuális házőrzője egy nyugodt természetű pitbull volt. Az állat sosem viselkedett agresszívan, a hirtelen zajoktól vált kissé ijedté, zavarodottá. December 8-án a 35 éves anyuka, Heather Pingel kisfia, Damion a házban lévő magas lépcsőzet tetejéről az előszoba folyosójára esett, és hangosan sírni kezdett – közölte a Daily Star.

A közelben pihenő kutya megrémült a hangos csattanástól és a zokogástól, majd hirtelen minden ok nélkül a kisfiúra támadt. Az anya azonnal kisfia segítségére sietett, de nem sok esélye volt a vérengző állat ellen. Megpróbált a fürdőszobába kúszni, hogy megszabaduljon a kutyától, de az ott harapta, ahol érte.

A négyéves Damion édesapja éppen hazaért, de amit látott, az maga volt a pokol: a földön fekvő feleségét a négylábú a padlón marcangolta. A férfi azonnal megragadta a kutyát, és kisebb dulakodás után az udvarra vitte, majd a fegyveréért ment és lelőtte.

Amikor visszaért a feleségéhez, eszméleténél találta. Heather csupán annyit bírt mondani: „A karom, a karom… nem érzem. Hol van Damion?”

A férfi azonnal értesítette a mentőket. A kiérkező ápolók azonnal ellátták, és a fiával együtt kórházba vitték. Damion lábát hetven öltéssel varrták össze, mondhatni épségben megúszta. Hős édesanyja azonban nem volt ilyen szerencsés. Súlyos sérüléseket szenvedett, mindkét karját amputálni kellett, emellett a tüdeje és az egyik veséje is alig működött. Az orvosok egy héten át küzdöttek az életéért, de nem tudták megmenteni.

Heather Pingel nővére, Shannon a helyi lapoknak úgy nyilatkozott: „Nehéz ilyenkor bármit is mondani, hihetetlen, ami történt. Nagyon fog hiányozni az egész családnak. Ő volt a legbátrabb, legerősebb anya, akit ismertem, az életét kockáztatta, hogy megmentse a gyerekét.” 

A nő a GoFundMe adománygyűjtő oldalon kampányt indított a család megsegítésére, eddig közel 36 ezer dollár (11,7 millió forint) gyűlt össze.

A címlapfotó illusztráció (Forrás: Twitter).

Ajánljuk még