logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A tornádó a két hónapos kislánnyal együtt kapta fel a babakocsit

| Szerző: hirado.hu
A hétfőn elhunyt két hónapos kislány, Oaklynn Koon az egyik legfiatalabb áldozata a pusztító kentucky-i tornádónak. Legalább 88 halálos áldozata van az Egyesült Államok több államán végigsöprő tornádóknak, közülük 74-en az azóta súlyos katasztrófaövezetté nyilvánított Kentucky államban vesztették életüket.

 

„Legalább tudom, hogy ki fog vigyázni rád odafent helyettem. Az apukám” – írta a két hónapos kislányát gyászoló édesanya egy Facebook-bejegyzésében. Oaklynn két napot töltött kórházban, miután a tornádó pénteken késő este végigsöpört szülővárosán, Dawson Springsen.

Legalább 88 halálos áldozata van az Egyesült Államok több államán végigsöprő tornádóknak, közülük 74-en az azóta súlyos katasztrófaövezetté nyilvánított Kentucky államban vesztették életüket.

Kapcsolódó tartalom

Családja szerint a kislány többször is rohamot kapott a kórházban, az orvosok szerint a halálát egy stroke okozta.

Oaklynn éppen a babakocsijában aludt, amikor a forgószél lecsapott a házukra. Őt és testvéreit több házzal arrébb, súlyos sérüléseket elszenvedve találta meg a rendőrség. A kislány idősebb testvérét is korházba szállították, de őt vasárnap hazaengedték.

A címlapfotó illusztráció.

Ajánljuk még