logo

Műsorújság

Rendkívüli

Elhunyt a jósvafői barlangban eltűnt búvár

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Elon Musknak elege van, fel akar mondani

| Szerző: hirado.hu
Elon Musk Twitter-fiókján osztotta meg gondolatait annak kapcsán, hogy esetleg felmondjon a munkahelyein.

A Tesla vezérigazgatója az interneten töprengett arról, hogy otthagyja jelenlegi munkahelyét és influenszernek áll – írta a Reuters.

A multimilliárdos mérnök Twitter-fiókján osztotta meg ezzel kapcsolatos gondolatait.

A posztból nem derült ki, hogy valóban komolyan gondolja-e a váltást, de több lelkes influenszer is a segítségére sietett: „megtanítom neked, hogyan szerezz nézettséget a youtube-on” – írta egy youtuber, Mr. Beast.

Elon Musk a SpaceX vállalat alapítója és vezérigazgatója, a Neuralink nevű vállalat vezetője, a The Boring Company alapítója, emellett a Tesla vezérigazgatója, melynek kapcsán januárban, egy konferenciahívás során elmondta, hogy várhatóan még évekig a Tesla vezérigazgatója lesz.

„Jó lenne, ha egy kicsivel több szabadidőm lenne, szemben azzal, hogy éjjel-nappal dolgozom, a hét minden napján. Ez így elég intenzív”.

Elon Musk legutóbb kisfiával tűnt fel a képernyőn, amikor a SpaceX Starship űrhajójáról és Super Heavy rakétájáról tartott üzleti prezentációt, ölében kisfiával, X AE A-XII-vel. A mérnök első kézből tapasztalhatta meg, hogy nem egyszerű összeegyeztetni a home office-t és az apaságot.

Ajánljuk még