logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Most bárki beköltözhet a Grincs barlangjába

| Szerző: hirado.hu
Kiadó lett a Grincs odúja az egyik nagy szállásmegosztón. Grincs, a „ház” tulajdonosa figyelmeztet mindekit, hogy csak vállalkozó szellemű vendégek foglaljanak: a helyszín ugyanis nehezen megközelíthető, nincs internet és tévé sem a barlangban.

December 7-étől bárki átélheti a Reszkessetek, betörők! című filmet ugyanis az Airbnb-n nyolcezer forintnak megfelelő összegért kiadó a McCallister-ház.

A napokban pedig az Airbnb-vel konkuráló Vancasa döntött úgy, hogy életre kelti a Kobak-hegy morcos zöld lakójának otthonát.

Kapcsolódó tartalom

A Vacasa és a Dr. Seuss Enterprises közös projektjében az Utah állambeli Boulder mellett egy autentikusan berendezett barlangot foglalhatnak a szállodáktól megcsömörlött, karácsonyi forgatag elől menekülő utazók, a tulajdonos pedig nem más, mint a Grincs – írta a USA Tuday cikkében. 

A Grincs figurája és története a reklámszakma egyik nagyágyújának, Dr. Seussnak az agyszüleménye, így az ő nevét viselő kreatív ügynökség mindent megtett, hogy a lehető legélethűbben adja vissza a Kik életét megkeserítő, karácsonytagadó Grincs odújának hangulatát.

A szállásmegosztó oldal szerint egy éjszaka egy főnek 20 dollárba kerül. Ugyanakkor arra is felhívják a figyelmet, hogy csak vállalkozó szellemű vendégek foglaljanak: a helyszín ugyanis nehezen megközelíthető, (javasolt a terepjáró bérlése), nincs internet és tévé sem a barlangban.

A kibérelhető barlangról készült képek ide kattintva tekinthetők meg. 


A Grincs főhőse magányosan éldegél barlangjában a Kobak-hegyen, egyetlen társasága hűséges kutyája, Max. A barlang tele van mindenféle találmánnyal és szerkentyűvel, amelyek a házigazda mindennapi kényelmét szolgálják, így a Grincs csak akkor látja szomszédait Kifalván, amikor kifogy az élelemből.

Kifalva minden évben karácsonykor megzavarja hősünk magányát az évről évre egyre nagyobb, fényesebb és hangosabb ünnepléssel. Amikor a kik bejelentik, hogy idén háromszor nagyobb lesz az ünnepség, mint eddig volt, Grincs rájön, hogy csupán egy módon biztosíthatja a csendet és a békességet: el kell lopnia a karácsonyt.

Ajánljuk még