logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Online rúgta ki 900 alkalmazottját a milliárdos cég vezetője – VIDEÓ

| Szerző: hirado.hu
Futótűzként terjed az interneten az a videó, amelyen egy digitális jelzáloghitelekkel foglalkozó cég vezérigazgatója az ünnepek előtt arról tájékoztatja mintegy 900 alkalmazottját, hogy nincs többé munkája.

Vishal Garg, a Better.com vezérigazgatója a videón egy íróasztal mögött látható, amint megpróbálja „kíméletesen” közölni online az alkalmazottaival a döntést – számolt be róla a Fox News. A felvételen a vezető elmondta, hogy nincs „túl jó híre”, majd kiemelte, hogy amikor legutóbb hasonló bejelentést kellett tennie, elsírta magát.

Ezt követen tudatta a videókonferencián részt vevő alkalmazottakkal, hogy ha most őt nézik, az azt jelenti, hogy elveszítették állásukat. A jelentések szerint a vállalati dolgozók mintegy 9 százalékát bocsátották el.

A piac, mint tudják, megváltozott, és a túlélés érdekében együtt kell haladnunk vele” – magyarázta Garg.

Mindeközben a Sacramento Bee arról számolt be, hogy

a cégnek három államban vannak irodái, és nemrég 750 millió dolláros tőkeinjekciót kapott. A lap szerint a vállalatot körülbelül 7 milliárd dollárra értékelik.

A videó megjelenését követően a LinkedInen többen is felkeresték a vezérigazgató profilját, melyen érdekes dologra bukkantak. A bevezetőben Vishal Garg személyes oldala azt írja, hogy cége, a Booking.com dolgozókat keres.

Érdemes lenne frissítened a LinkedIn-profilodat” – írta Twitter-bejegyzésében az egyik felhasználó, majd hozzátette, hogy a felvételt látva Garg felkerült azon emberek listájára, akiknek a cégénél sohasem dolgozna.

A címlapfotó illusztráció. 

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még