logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Tinédzser gyilkosa lehet a 12 éves angol diáklánynak

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Liverpool belvárosában történt a tragédia. A lány az ünnepi fények felkapcsolását nézte a barátaival, amikor megtámadták. Szúrt sérüléseibe belehalt – írta a DailyMail.

 

Egy tinédzser fiút vádoltak meg a 12 éves Ava White meggyilkolásával. A lány csütörtök este Liverpool belvárosában nézte a karácsonyi fények felkapcsolását. Az este nyolc után történt támadásban végzetes sérüléseket szenvedett – közölte a merseyside-i rendőrség.

A 14 éves fiút gyilkossággal és éles tárgy birtoklásával vádolták meg. A rendőrség közleménye szerint a kiskorú fiút előzetes letartóztatásba helyezték, nevét nem hozták nyilvánosságra.

Három másik 13 és 15 év közötti fiút is letartóztattak, ám őket óvadék ellenében feltételesen szabadlábra helyeztek.

„A nyomozás ideje alatt rendkívül fontos, hogy senki ne tegyen közzé olyan anyagokat, amelyek hatással lehetnek arra, hogy Ava családjának igazságot szolgáltassunk” – mondta Sue Coombs főfelügyelő, majd kiemelte, hogy mindent megtesznek a sikeres nyomozás érdekében.

Ava iskolájának igazgatója szerint a kislány nagyon népszerű volt, hatalmas baráti körrel, 2019-ben pedig részt vett egy jótékonysági tanfolyamon, amiért béke nagykövet címet is kapott. Az igazgató, Peter Duffy együttérzését fejezte ki: „Gondolatainkban és imáinkban Ava családjával és barátaival vagyunk, gondolunk azokra, akiket ez a rendkívül tragikus esemény érintett.”

A címlapfotó illusztráció.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még