logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kiszabadultak a vendégek a kocsma „fogságából”

| Szerző: hirado.hu
A csapdába esett vendégek „jó mókaként” élték meg azt a szokatlan esetet, hogy egy kocsma csapdájába estek a Yorkshire Dales-i Tan Hill Innben. A három éjszakán át tartó kaland után hétfő délután biztonságban távozhattak a helyszínről.

Hétfő reggel egy hókotró utat vágott a kocsmához – olvasható az ITV oldalán.

Több tucat ember havazódott be pénteken az Egyesült Királyság legmagasabban fekvő kocsmájában. Az elszigetelt kocsmához csupán három út vezet, a hirtelen a területre zúduló havazás pedig mindet elzárta, ezért a bent rekedtek három éjszakát töltöttek ott. Nem ez az első eset, a személyzet már felkészült, és amint az időjárási figyelmeztetés elhangzik, feltöltik az étel- és italkészleteket, ami most is jól jött, a bent rekedt vendégek ugyanis így semmiben sem szenvedtek hiányt.


Az egyik vendég dialíziskezelésre jár, ezért őt egy mentőcsapat már vasárnap kimentette a kocsmából.

Az egyik vendég, Vicky Hodgson elmondta, hogy péntek este érkezett a kocsmába, hogy meghallgassa az ott fellépő zenekart. Végül hétfő reggel tudott csak távozni. „Pörgős hétvégén vagyunk túl” – mondta, majd hozzátette, hogy a személyzet profi módon kezelte a helyzetet.

Becky Longthorp, egy másik vendég hazaérkezése után szintén kommentálta a történteket: „Soha nem fogjuk elfelejteni ezt a rendkívüli élményt ” – írta. Kiemelte a személyzet kitartó munkáját, ugyanis „véget nem érő műszakokban” dolgoztak, hogy az összes vendég kérését teljesítsék.

Az Arwen vihar miatt az Egyesült Királyság nagy részén időjárási figyelmeztetés volt érvényben. A vihar következtében legalább három ember meghalt.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még