logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Eltévedt golyó ölte meg a férfit az ünnepi vacsora közben

| Szerző: hirado.hu
Csütörtök este Philadelphia külvárosában meghalt egy 25 éves férfi, miután egy eltévedt golyó eltalálta. Az áldozat éppen a hálaadás napi vacsoránál ült, amikor halálos találat érte. A hatóságok keresik a gyanúsítottat.

A tragédia helyszínére helyi idő szerint este fél tíz körül érkezett meg a rendőrség, a megsebesült férfit, Edilberto Miguel Palaez Moctezumát kórházba szállították, ahol halottnak nyilvánították – olvasható a People magazin oldalán.

A családtagok szerint éppen a házban vacsoráztak, amikor egy lövedék az ablakon keresztül eltalálta Moctezumát. A boncolási vizsgálat után emberölésnek minősítették az esetet.

A helyi nyomozók megállapították, hogy a lövöldözés összefüggésben állt egy hálaadás-napi vacsorán történt vitával.

Az állítólagos vita azzal kezdődött, hogy a helyszínen rendezett összejövetelről négy személyt, köztük a 19 éves Kevon Clarke-ot és barátnőjét, Jacqueline Brownt megkérték, hogy hagyják el a partit. A csoport távozása után az összejövetelre előkészített alkohol eltűnt. Brown unokatestvére próbálta visszaszerezni az ellopott italokat, majd meglátta, hogy Clarke fegyverrel hadonászik a közelben lévő saját háza előtt, ezért gyorsan elhajtott. Menekülés közben állítólag több lövést is hallott.

A nyomozás során hét lövedéket találtak a környéken. A biztonsági felvételek és a nyomok alapján megállapították, hogy a lövéseket Clarke bejelentett tartózkodási helyéről adták le.

Kevin R. Steele kerületi ügyész elmondta, hogy Palaez Moctezuma és családja nem vett részt a lövöldözést kiváltó vitában.

„Megtaláljuk az elkövetőt, és igazságot szolgáltatunk egy ártatlan embernek, aki még saját otthonában sem volt biztonságban” – mondta Steele.

Kevon Clarke-ot első- és harmadfokú gyilkosság valamint lőfegyver engedély nélküli tartása miatt is körözik.

A biztonsági felvételek alapján a rendőrség két további férfit is keres, akik látták az elkövetőt elmenekülni a helyszínről.

A címlapfotó illusztráció.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még