logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

15 éves tini gyilkolt Coloradóban

| Szerző: hirado.hu
Hat 14 és 18 év közötti coloradói diák sebesült meg a november 15-i lövöldözésben, amely az amerikai Colorado állam Aurora városának egyik főiskolájához közeli parkban történt. A rendőrök letartóztattak egy 15 éves fiút az ügy kapcsán.

 

Gyilkossági kísérlettel vádolnak egy 15 éves fiút egy coloradói iskola közelében történt lövöldözés miatt, amelyben hat tinédzser megsebesült – adta hírül a hatóságok közleményét a CNN.

A város rendőrkapitányságának közleménye szerint a tinédzsert elsőfokú gyilkossági kísérlettel vádolják. Személyazonosságát életkora miatt nem hozták nyilvánosságra.

Állítólag a 15 éves fiú volt a sofőrje egy Chrysler 300 típusú autónak, amely a 12 óra 45 perc körül történt lövöldözéskor a helyszínen volt. A rendőrség keddi közlése szerint megtalálták a lövöldözéshez kapcsolódó mindkét járművet, az előbb említett Chrysler 300  és egy Chevrolet Tahoe típusút.

Mint arról korábban beszámoltunk, a lövöldözés november 15-én történt az amerikai Colorado állam Aurora városának egyik főiskolája közelében. Hat 14 és 18 év közötti diák megsebesült a fegyveres támadásban. A rendőrség beszámolója szerint bár egyikük sebesülése sem tekinthető életveszélyesnek, az áldozatok közül kettőre hosszú fizikai gyógyulás vár.

Aggasztó adatok

2021 év eleje óta több, mint  3000 tinédzser sebesült meg fegyveres támadásban, közülük legalább 1500-an vesztették életüket – ezeket az adatokat szemlélteti az alább látható térkép és diagram, melyet a Gun Violence Archive oldalán közöltek. 

A címlapfotó illusztráció. 

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még